fcb.portal.reset.password

Eusebio Sacristán, crític amb el seu equip / FOTO: Arxiu FCB

Després de caure per 0 a 1 davant l'Hèrcules amb un gol en pròpia porteria d'Armando, el tècnic del filial barcelonista, Eusebio Sacristán, ha fet autocrítica i ha assenyalat les millores que ha d'experimentar l'equip per no deixar-se més punts en el Miniestadi.

D'aquesta manera, l'entrenador blaugrana ha comentat les mancances dels seus jugadors en el partit davant el conjunt alacantí. "Hem de tenir més tranquil·litat, moure la pilota amb més velocitat i estar més ben col·locats del que ho hem estat avui, així els mourem d'un costat a l'altre i podrem trobar espais per generar ocasions", ha assegurat.

Un rival amb experiència

"Ens ha faltat claredat. Portàvem una línia molt bona de joc i, efectivament, avui ha estat un dels partits més fluixos", ha afegit l'entrenador sobre el matx. Malgrat tot, sí que ha remarcat la maduresa del rival com una de les causes de la derrota: "Avui teníem davant un equip experimentat. Un conjunt que ha sabut portar el resultat que s'ha trobat en el primer temps".

Finalment, Eusebio ha estat contundent en la seva reflexió i ha apel·lat al treball per poder seguir fent una gran temporada: "Hem d'aprendre la lliçó".

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();