Entrades gratuïtes socis no abonats

Els socis no abonats poden disposar de les localitats dels abonaments sancionats de l'acció antifrau.

Les  localitats corresponents als abonaments suspesos s’oferiran immediatament i de manera gratuïta a tots els socis no abonats majors de catorze anys i amb un mínim d'un any d’antiguitat de soci.

Es posen a disposició dels socis no abonats, com a invitacions, els abonaments que han quedat temporalment suspesos a conseqüència de les sancions imposades per la Comissió de Disciplina del Club, arran de l’acció antifrau duta a terme en el decurs del darrer Clàssic disputat al Camp Nou.

Aquestes localitats s’ofereixen a cada partit i de manera gratuïta a tots els socis no abonats majors de catorze anys i amb un mínim d'un any d’antiguitat de soci.

Els interessats a disposar d’aquestes invitacions hauran de fer la petició a través del formulari, i que que hauran d’omplir abans de cada partit.

En cas que la demanda superi la xifra d’invitacions ofertes, es farà un sorteig entre tots els sol·licitants.

Es podrà accedir al formulari mitjançant un botó que es trobarà a la part inferior del text, un cop estiguin els partits actius.

Les invitacions s’assignaran de manera aleatòria, a través d’un sistema informàtic. Aquestes entrades seran nominals, personals i intransferibles. Els socis i sòcies agraciats que, sense previ avís, no facin ús de les seves invitacions no podran sol·licitar-ne cap més durant aquesta temporada.

El nombre d’invitacions a disposició d’aquest col·lectiu s’anirà reduint progressivament, a mesura que els abonats sancionats vagin exhaurint el seu termini de suspensió.

Condicions de recollida

Haurà de recollir l’entrada sol·licitada el soci titular, el mateix dia del partit a les taquilles del Gol Nord del Club, a partir de les 11h del matí i fins l’hora d’inici del partit.
Es recomana recollir l’entrada el més aviat possible per evitar cues que es puguin fer les hores prèvies al partit.

Calendari per a sol·licitar les invitacions

PARTITS CAP DE SETMANA  
Obertura formulari Dijous setmana anterior partit
Tancament formulari Dilluns setmana partit
Sorteig Dimarts setmana partit
Comunicació Dimarts/dimecres setmana partit
Recollida entrades Dia partit a partir 11h taquilles Gol Nord

 

PARTITS ENTRE SETMANA  
Obertura formulari Dilluns setmana anterior
Tancament formulari Dimecres setmana anterior
Sorteig Dijous setmana anterior
Comunicació Dijous/divendres setmana anterior
Recollida entrades Dia partit a partir 11h taquilles Gol Nord

 

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut