PRÈVIA - Llevant UD – FC Barcelona

PRÈVIA - Llevant UD – FC Barcelona

(Movistar Partidazo, 20.45 hores) Els culers visiten el Ciutat de València en el darrer desplaçament de l’any amb l’objectiu de seguir líders a la Lliga

Torna la Lliga a Can Barça. Després de tancar una gran fase de grups a la Lliga de Campions, el FC Barcelona vol acabar l’any al capdamunt de la classificació i afronta amb energia els dos darrers partits de Lliga de l’any. El primer serà davant el Llevant, en el que serà l’últim desplaçament abans del Nadal. Els barcelonistes visiten el Ciutat de València en la 16a jornada del campionat domèstic i ho farà davant el mateix rival que s’enfrontarà als vuitens de Copa del Rei al gener.

Com seguir-lo

El partit es podrà seguir per Movistar Partidazo a les 20.45 hores  –hora de Barcelona– i aquests són els horaris a la resta del món:

3200x2000-HORARI_INTERNACIONAL-Optimized.jpg


El rival

Màxim golejador: Roger Martí (8 gols)
Entrenador: Paco López
Exblaugranes a l’equip: Oier i Rochina
A la Lliga: 21 punts. 6V, 4E i 5D

Curiositats

-El Barça ha marcat en tots i cadascun dels seus últims 29 partits com a visitant a La Lliga i es troba a tres de la seva millor ratxa marcant com a visitant en la competició: 32 partits, aconseguida entre febrer de 2012 i setembre de 2013.

-Messi pot convertir-se en el jugador de la història del club blaugrana amb més partits guanyats en tota la història de La Lliga (323, actualment 322 igualat amb Xavi Hernández).

-El Barcelona (535) i el Llevant (480) són els dos equips que més minuts han anat per davant en el marcador en La Lliga aquesta temporada.

La convocatòria

Ter Stegen, Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Coutinho, Arthur, Suárez, Messi, O. Dembélé, Cillessen, Lenglet, Jordi Alba, Munir, Aleñá, Vidal, Vermaelen i Miranda.

Duel de franctiradors

El jugador del Barça, Lionel Messi (9), i el del Llevant, Enis Bardhi (4), són els futbolistes que més gols de falta directa han marcat en La Lliga en aquest 2018. Els dos últims de l’argentí van ser aquests dos davant l’Espanyol a la darrera jornada:

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut