El FC Barcelona i el Llevant, líders amb avantatge al marcador

El FC Barcelona i el Llevant, líders amb avantatge al marcador

Entre els dos conjunts sumen 1015 minuts avançant-se a l’electrònic són els equips de la Lliga que més minuts han anat per davant

La casualitat ha volgut que el rival de Copa del Rei del FC Barcelona sigui també el proper rival en Lliga. El Llevant de Paco López està realitzant un gran inici de competició, situant-se a la part alta de la classificació. De fet, el conjunt llevantí pot presumir d’una dada optimista en aquest inici de lliga, i és que actualment és el segon equip amb més minuts amb avantatge al marcador de la Lliga, només superat pel FC Barcelona.

En efecte, el conjunt granota acumula 480 minuts anant per davant en el marcador, mentre que el FC Barcelona en duu 535 en els quinze partits disputats fins ara. Darrere tenen conjunts com el Reial Madrid, tercer amb 444 minuts, Celta, quart amb 440 minuts o el Sevilla, que es situa cinquè amb 433 minuts. A la cua, Vila-real, amb tant sols 165 minuts per davant en el marcador o Osca, amb 189 minuts.

Sens dubte, el partit de diumenge pot fer que un dels dos equips sumi encara més minuts en el rànquing, una motivació més per no perdre’s un duel entre dos equips que arriben amb bona dinàmica. I ja no només de cara al rànquing, sinó que el FC Barcelona buscarà una victòria que li permeti mantenir el liderat, mentre que el Llevant buscarà el triomf per escalar posicions a les posicions capdavanteres de la classificació.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut