PRÈVIA FC Barcelona - SD Osca: Duel inèdit a la Lliga

PRÈVIA FC Barcelona - SD Osca: Duel inèdit a la Lliga

(18.30 hores, beIN LaLiga) Els homes d’Ernesto Valverde reben el conjunt dirigit per Leo Franco, recentment ascendit a Primera Divisió i que afronta el seu primer curs a la màxima categoria

Un duel entre dos mons. Un enfrontament inèdit a la Lliga entre FC Barcelona i SD Osca amb el Camp Nou com a testimoni -corresponent a la jornada tres (18.30 hores, beIN LaLiga). Uns equips amb cultures diferents en la història de la Primera Divisió. Si el Barça hi ha participat en totes les edicions des de la creació de la competició en la temporada 1928/29, la SD Osca hi inicia la seva primera campanya.

Ara bé, en la Lliga 2018/19 catalans i aragonesos encara no coneixen l’amargor de la derrota. El conjunt d’Ernesto Valverde compta els dos partits que ha jugat per victòria: 3-0 contra l’Alabès i 0-1 contra el Valladolid. Per la seva part l’elenc entrenat per Leo Franco suma un triomf (1-2 davant l’Eibar) i un empat, l’aconseguit in extremis en la jornada anterior contra l’Athletic a San Mamés (2-2).

Un rival amb ambició i confiança

“El FC Barcelona ho té tot, però anem al Camp Nou amb fe i confiança” ha declarat Leo Franco en la roda de premsa prèvia al matx. L’entrenador argentí creu en la seva plantilla, que ha ratllat a bon nivell en les dues jornades anteriors. En aquests dos partits els aragonesos s’han caracteritzat per ser un rival perillós en el contraatac.

Ernesto Valverde: “L’Osca plantarà cara i no renunciarà a donar la sorpresa”

El Txingurri també ha parlat en la roda de premsa prèvia i ha destacat que el Barça haurà d’estar atent al llarg de tot el matx per endur-se la victòria. L’esfèric en botes culers pot ser una de les claus per tenir el control. Sense oblidar-se de la concentració en defensa. Per acabar amb la imbatibilitat de l’Osca, Ernesto Valverde ha convocat a 18 futbolistes.

Per al partit contra el FC Barcelona, la llista de convocats de l’equip aragonès és: Werner, Santamaría, Miramón, Etxeita, Semedo, Pulido, Insua, Luisinho, Melero, Musto, Sastre, Ferreiro, Gallar, Gürler, Moi Gómez, Cucho Hernández, Longo i Chimy Ávila.

El precedent entre Barça i Osca

El Camp Nou presenciarà el seu segon matx entre FC Barcelona i SD Osca. S’ha de fer una mirada a la temporada 2014/15 i canviar de competició per trobar el primer i únic precedent entre ambdós conjunts a l’Estadi. Era la Copa del Rei, setzens de final, i l’equip de Luis Enrique, que posteriorment alçaria el títol, s’imposava per 8-1 a un equip que aleshores militava a la Segona Divisió B.

Tot i aquella golejada, l’actual màxim anotador en Lliga dels blaugranes, Messi amb dos gols, no estava sobre la gespa. Així, doncs, l’astre argentí es guiarà per la seva qualitat i imaginació per intentar eixamplar la llista d’equips de primera als quals ha marcat gol. O si més no contribuir a la tercera victòria consecutiva dels homes d’Ernesto Valverde en la competició. Una manera idònia de donar pas a la parada de seleccions d’aquest setembre. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut