FC Barcelona – Deportivo Alabès: Messi i Coutinho decideixen el debut blaugrana a la Lliga (3-0)

Tres grans dianes a la segona meitat atorguen als de Valverde el primer triomf de la temporada a la Lliga

El FC Barcelona ha superat el Deportivo Alabès en el primer partit de la Lliga 2018/19 gràcies a un doblet de Lionel Messi (64’ i 92’) i a un gran gol de Coutinho al minut 82. Dues accions de geni del capità del FC Barcelona i un xut col·locat del brasiler dins l’área han assegurat un inici immaculat de competició domèstica en un matx on, Pacheco, el porter visitant, ha evitat una golejada blaugrana.

L'equip ha sortit decidit a avançar-se a l’electrònic, i ha dominat amb fermesa els primers minuts de joc, frenant un Alabès que només aconseguia inquietar la defensa blaugrana a través de contraatacs. Després de l’ofensiva inicial blaugrana, el primer temps s’ha anivellat, fins que el conjunt de Valverde ha engranat una marxa més en atac.

I al minut 37, Lionel Messi ha estavellat una pilota al travesser en una falta executada des de la frontal de l’àrea. Aquesta acció ha animat el FC Barcelona, que ha gaudit de dues oportunitats més en les botes de Dembélé, sense fortuna de cara al gol. Amb l’empat a zero al marcador, els dos equips han marxat al vestidor.

A la represa, Ernesto Valverde ha decidit introduir Coutinho a la gespa per N.Semedo i moure S.Roberto al lateral dret. I la presència del nou ‘7’ blaugrana ha aportat noves idees i rapidesa a la circulació de pilota del Barça en atac.

El gol 6000 a la Lliga, una nova acció de geni de Messi

Al minut 64 el geni argentí ha inaugurat l’electrònic, anotant el gol 6000 del FC Barcelona a la Lliga. En una repetició de la falta de la primera meitat, però a la porteria contrària, el ‘10’ ha enganyat a tot l’Estadi i ha executat la falta per sota de la tanca, fent inútil l’estirada de Pacheco. I al minut 82, després d'una nova rematada al pal del '10' minuts abans, Coutinho ha batut Pacheco per fer el 2-0 amb un xut col·locat des del punt de penal.

Dia de debuts

El Camp Nou ha donat la benvinguda avui a dos dels quatre fitxatges d’aquest estiu. I és que Arthur ha debutat al minut 72 substituïnt Dembélé, i al 83, Vidal ha donat descans a Sergio, disputant els seus primers minuts oficials al camp blaugrana. Un Estadi que ha vist com Messi sentenciava el duel al minut 92 en una acció individual dins de l’àrea per segellar el primer triomf blaugrana a la Lliga.