Ernesto Valverde: “L’Osca plantarà cara”

Ernesto Valverde: “L’Osca plantarà cara”

El tècnic blaugrana ha explicat el perill del pròxim rival en Lliga, tot i ser un conjunt que ha ascendit aquest any

Tots els rivals són perillosos. Aquest diumenge (18.30 hores) el FC Barcelona s’enfronta a l’Osca, un equip que la temporada passada va aconseguir l’ascens a primera divisió. Però Ernesto Valverde, en la roda de premsa prèvia al partit, ha advertit de les dificultats que pot plantejar el conjunt aragonès: “Plantarà cara i no renunciarà a donar la sorpresa, perquè arriba amb entusiasme”. El tècnic blaugrana també ha recordat que l’Osca “arriba imbatut després de jugar en dos camps difícils, com són Ipurúa i San Mamés”.

Amb el mercat de fitxatges ja tancat, Ernesto Valverde està content amb la plantilla que té. Uns futbolistes que després de la jornada tres i de l’aturada de seleccions tindrà un calendari més atapeït. “Quan tornem dels partits de seleccions, el ritme de matxs s’accelerarà amb la Champions i la Copa. Per tant, necessitarem a tota la plantilla”, ha comentat el preparador blaugrana.

També han aparegut noms de jugadors concrets. Valverde ha definit l’estat de forma de Dembélé, autor de la diana del triomf a Valladolid: “està treballant molt bé i esperem que tingui continuïtat al llarg d’aquesta temporada”. A més, també ha destacat la polivalència de Coutinho, que pot jugar tant en el mig del camp com en l’atac blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut