Barça - Osca, un enfrontament amb un únic precedent

Barça - Osca, un enfrontament amb un únic precedent

Els dos equips es van enfrontar als setzens de final de la Copa 2014/15, que acabaria aixecant el conjunt entrenat per Luis Enrique

La tercera jornada de Lliga comportarà la visita de la SD Osca al Camp Nou per primera vegada al campionat domèstic. Després de dues victòries en dos partits, els de Valverde buscaran continuar amb el seu inici de campionat immaculat en el que serà el segon enfrontament històric entre els dos conjunts.

Aragonesos i catalans només s’han vist les cares en una ocasió, a l’eliminatòria de setzens de final de la Copa del Rei 2014/15. El conjunt de Luis Enrique es va imposar per 0-4 a El Alcoraz gràcies als gols d’Ivan Rakitic, Iniesta, Adriano i Rafinha en un duel jugat el 3 de desembre del 2014.

La tornada es va disputar tretze dies després, amb un contundent triomf per 8-1 al Camp Nou. Un triplet de Pedro i els gols de Sergi Roberto, Iniesta, Adriano –que també van marcar a l’anada– Adama i Sandro van destrossar el conjunt aleshores entrenat per Luis Garcia Tevenet.

Cinc integrants de l’actual plantilla, amb minuts a l’eliminatòria

Ter Stegen, Ivan Rakitic, Samper, Rafinha i Sergi Roberto són els jugadors de l’actual plantilla que van disputar minuts durant l’eliminatòria. Per part del conjunt altaragonès, només el seu capità, Camacho, continua a l’Osca.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut