Paraules infinites per a Andrés Iniesta de les estrelles de l'esport

Paraules infinites per a Andrés Iniesta de les estrelles de l'esport

El futbolista manxec ha transportat tots els adjectius i les descripcions del següent vídeo al Japó, on ha marcat el seu primer gol amb el Vissel Kobe

És difícil descriure Andrés Iniesta amb una sola paraula. Se’n necessiten infinites. I més després de la seva primera diana amb el Vissel Kobe. ‘Referent’, ‘fantasia’, ‘humilitat’, ‘elegància’, ‘imaginació’, ‘company’..., són alguns dels mots que fan servir personalitats del món de l’esport en aquest vídeo. Nedved, Marc Márquez, Xavi, Eto’o, Pau Gasol, Casillas, Puyol i Pirlo, entre molts altres, fan ressaltar les característiques del manxec. Sense repetir-ne cap, totes evoquen unanimitat: agrair la feina d’Andrés Iniesta als camps de futbol --on ha aixecat 32 títols amb el Barça. I també a fora.

Primer gol al Japó

Ara la màgia i les virtuts d’Andrés Iniesta s’han traslladat al Japó. Perquè el futbolista de Fuentealbilla ja ha anotat el seu primer gol amb el Vissel Kobe. Una diana que s'ha produït davant la seva nova afició en partit de lliga, el seu tercer del curs. La jugada, recordant el joc del Barça, arrenca des dels peus d’Iniesta al mig del camp. Des de la banda dreta Podolski li filtra una passada, i el manxec amb tan sols un toc i un moviment de cos asseu el defensa, es posa davant el porter i perfora la meta del Júbilo Iwata. De 'el útlimo pase' amb el Barça fins a la primera passada al fons de la xarxa al Japó. La seva qualitat i carisma encara perduren. 

Així, doncs, les paraules que apareixen al vídeo següent s’han començat a estendre pel país del Sol Naixent. I a lliscar pel seu nou camp, on l’excapità culer demostra un cop més la seva gran qualitat tècnica. No et perdis els quirats que es respiren en aquesta peça audiovisual dedicada a les qualitats de l'exblaugrana!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut