'El último pase', el reportatge més emotiu d’Andrés Iniesta

'El último pase', el reportatge més emotiu d’Andrés Iniesta

En aquest vídeo es pot veure l’excapità blaugrana i els seus companys mirant el documental que es va projectar abans del seu adeu. Posa especial atenció a les reaccions. Qui creus que està més emocionat? Iniesta o els seus companys?

Andrés Iniesta ha debutat amb el seu nou equip, el Vissel Kobe, en el partit que els enfrontava contra el Shonan Bellmare. Ha estat un debut històric, perquè per primera vegada el migcampista ha jugat amb una samarreta d'un club diferent del Barça. I és que al mes de maig Iniesta es va acomiadar de l'entitat blaugrana després de 22 anys, 16 al primer equip, i amb 32 títols al seu palmarès. 

L'adeu va ser molt emotiu, no només amb l'homenatge institucional o el que li va retre el Camp Nou en l'últim partit de Lliga, sino també el dels seus companys.

Per això, i aprofitant aquest debut tan esperat per l'afició nipona, rescatem un reportatge històric al voltant de la seva figura. A El último pase els seus companys de vestidor agraeixen infinítament la feina del '8' amb un vídeo que, a més a més, miren tots plegats, emocionats i afectuosos amb un Iniesta que té problemes per contenir les llàgrimes. 

Aquest moment va ser el primer d'uns dies de gran sentiment. I és que cal recordar que l’excapità barcelonista va viure la seva darrera setmana al mes de maig i que va disputar el seu últim partit com a culer al Camp Nou davant la Reial Societat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut