Quatre capitans formats al planter

Quatre capitans formats al planter

Messi, Sergio, Piqué i Sergi Roberto seran, en aquest ordre, els components de la capitania blaugrana per a la temporada 2018/19

El Barça 2018/19 tindrà quatre capitans formats al planter. Lionel Messi, Sergio Busquets, Gerard Piqué i Sergi Roberto seran els quatre encarregats de lluir el braçalet blaugrana allà on jugui l’equip.

Lionel Messi serà el primer capità. L’argentí assumeix el braçalet després de la marxa d’Andrés Iniesta al Vissel Kobe japonès. El ‘8’ infinit blaugrana era el primer capità de l’equip des de la temporada 2015/16, quan va assumir el relleu de Xavi, que havia heretat el braçalet després de la retirada de Carles Puyol.

Així doncs, el ‘10’, que ja actuava com a segon capità des del 2015, assumeix ara la capitania de l’equip i serà el portador d’un braçalet que han lluït, en l’última dècada, altres llegendes del Club com Puyol, Xavi i Iniesta.

El segon capità de l’equip serà Sergio. Amb l’arribada de la nova temporada, el de Badia del Vallès passa de tercer a segon capità. El migcampista blaugrana suma ja deu temporades al primer equip, i és un dels millors talents que han sorgit del futbol formatiu blaugrana. Indiscutible al migcamp del FC Barcelona, Sergio és un dels quatre capitans des de la temporada 2014/15.

Gerard Piqué és un dels jugadors que passarà a formar part d’aquest pòquer de capitans. Serà el tercer, just quan és a punt de complir-se el desè aniversari del seu debut amb el primer equip blaugrana.

Completa aquest quartet de capitans Sergi Roberto, que ocupa el lloc que va deixar al gener Javier Mascherano. El reusenc, integrant del primer equip des del 2013, assumeix d’aquesta manera galons al vestidor i es confirma com un dels emblemes del FC Barcelona.

2014/15, el darrer curs amb quatre capitans de la Masia

La temporada 2014/15 va ser l’última en què el primer equip va gaudir de quatre capitans formats al futbol formatiu blaugrana. Aleshores els capitans van ser Xavi, A. Iniesta, Leo Messi i Sergio.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut