fcb.portal.reset.password

D'esquerre a dreta, Busquets, Messi, Xavi i Iniesta, els quatre capitans / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

Xavi, Iniesta, Messi i Busquets han estat escollits els capitans de l’equip per a la temporada 2014/15. La plantilla ha conegut aquest dijous el resultat de la votació que es va fer dimarts passat. Després de les votacions de tots els membres de l’equip, Xavi Hernández, Andrés Iniesta, Leo Messi i Sergio Busquets, en aquest ordre, passen a formar el grup de representants de la plantilla.

Les novetats a l’equip de capitans respecte de la temporada passada són Leo Messi i Sergio Busquets, que completen la llista de quatre substituint Carles Puyol i Víctor Valdés, el primer i tercer capità, respectivament, fins la temporada passada. Tot i així, tant Messi com Sergio ja han lluït en alguna ocasió el braçal de capità amb el primer equip blaugrana i, per tant, no són nous en aquesta funció.

Xavi i Iniesta, en canvi, ja fa unes temporades que són capitans del Barça. De fet, Xavi Hernández ha estat el segon capità de l’equip en les últimes sis temporades, i ara hereta el braçal de primer capità després de la retirada de Carles Puyol.

Un braçal amb experiència

Entre els quatre capitans del Barça 2014/15 sumen un total de 1.939 partits amb el primer equip. Xavi disputarà la seva 17a temporada amb el Barça -723 partits i 83 gols-, Iniesta viurà la 13a -507 partits i 50 gols-, per a Messi serà l’11a temporada -425 partits i 354 gols- i Sergio jugarà la 7a temporada -284 partits i 11 gols.

El procediment per a la tria dels capitans ha estat l’habitual en les últimes temporades de l’equip. El vestidor ha fet una votació secreta i l’equip tècnic encapçalat per Luis Enrique ha donat el vist i plau definitiu.


Definidos los cuatro nuevos capitanes del Barça... por fcbarcelona
Tornar a dalt