Les primeres 24 hores de Vidal a Barcelona

Les primeres 24 hores de Vidal a Barcelona

En el següent vídeo, repassem, des de dins, com ha estat el primer dia del nou fitxatge blaugrana! L’arribada al Camp Nou, els tocs sobre la gespa, primeres declaracions... no t’ho perdis!

Arturo Vidal ja és jugador del FC Barcelona. El nou fitxatge barcelonista va viure les seves primeres hores com a blaugrana durant la nit de diumenge i tot el dilluns, on va poder conèixer la que serà casa seva. En el següent vídeo, repassem com va ser, des de dins, les primeres 24 hores del xilè a Barcelona!

L’arribada a l’aeroport juntament amb el seu fill a la nit de diumenge, les primeres declaracions com a jugador culer, l’arribada al Camp Nou i la visita a la botiga oficial, on es va fer la seva primera foto i va estampar la samarreta blaugrana amb el seu nom. Després d’unes primeres hores molt intenses, el dilluns de Vidal també va mantenir el mateix ritme. A primera hora les revisions mèdiques, seguit de la presentació amb la signatura i els tocs de pilota sobre la gespa del Camp Nou.

El xilè va trepitjar per primer cop el Coliseu blaugrana i es va enfundar la samarreta també per primera vegada. A més, va oferir el seu bon toc de pilota amb diverses passades sobre la gespa amb el seu fill. Finalment, a la tarda de dilluns Vidal va entrenar-se per primer cop amb els seus companys a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Sens dubte, 24 hores molt intenses pel migcampista. No et perdis aquest Inside View i descobreix tot, des de dins!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut