Arturo Vidal: “Estic molt feliç, vull guanyar-ho tot”

Arturo Vidal: “Estic molt feliç, vull guanyar-ho tot”

El migcampista xilè ha fet les seves primeres declaracions com a futbolista culer i destaca que “tinc moltes ganes de començar a entrenar amb els meus companys i col·locar-me aquesta gran samarreta”

De l’avió al micròfon. Arturo Vidal ha aterrat a Barcelona aquest diumenge a la nit, on ha pronunciat les seves primeres paraules com a blaugrana. El quart fitxatge del curs 2018/19 assegura que “estic molt feliç, és un somni”, i a més, ha afegit: “Tinc moltes ganes de començar a entrenar amb els meus companys, de col·locar-me aquesta samarreta tan gran i de fer coses importants”.

A més, el xilè ha destacat que “vull guanyar-ho tot, espero complir els objectius”. Vidal s’ha mostrat ambiciós explicant que “vinc a guanyar tots els títols, em deixaré la vida sobre el terreny de joc per aconseguir-ho”. “Tinc ganes de jugar amb Messi, Luis Suárez, Sergio Busquets... tots són grans jugadors”, ha afegit.

Finalment, el nou fitxatge barcelonista ha comentat algunes de les seves qualitats: “Espero oferir molta garra, molt cor, anada i tornada... demostrar perquè m’han fitxat. Estic molt content, vull ajudar a l’equip en tot el possible, guanyar-ho tot i aprofitar al màxim aquesta oportunitat”. Cal recordar que l’agenda blaugrana d’Arturo Vidal només ha fet que començar i dimarts tindrà lloc la presentació com a nou jugador del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut