Arturo Vidal: “Treballaré de valent per donar alegries a la gent del Barça”

Arturo Vidal: “Treballaré de valent per donar alegries a la gent del Barça”

El futbolista xilè s’ha mostrat molt content d’arribar "al millor club del món, on també juguen els millors"

Arturo Vidal ha estat presentat de manera oficial com a futbolista del FC Barcelona a l’Auditori 1899, en una compareixença en què ha estat acompanyat pel vicepresident esportiu Jordi Mestre i pel secretari tècnic Èric Abidal. Per al francès, Vidal és un perfil de jugador “amb caràcter, que dona equilibri al centre del camp i que, a més, té gol i arribada”.

El migcampista xilè s’ha mostrat “molt feliç d’arribar al Barça”, del qual ha assegurat que és “el millor equip del món”. El de Santiago de Xile ha comentat que se sent capacitat “per aportar moltes coses” i ha indicat que espera “ajudar l’entrenador perquè l’equip funcioni de la millor manera”.

“Espero ajudar Messi i l’equip a superar tots els reptes”

El nou futbolista blaugrana ha explicat que es troba bé físicament i que ha tingut el temps necessari per recuperar-se dels seus problemes físics. “Vinc per aportar molta energia a la gespa”, ha assegurat Vidal, que ha explicat que ja ha realitzat un mes de sessions de preparació amb el seu antic equip.

Vidal s’ha mostrat molt ambiciós, i ha reconegut que té un compte pendent amb la Lliga de Campions, un trofeu que encara no ha pogut aixecar. Per a Vidal “arribar al Barça és pujar un esglaó”, i ha assenyalat que “treballarà de valent per donar alegries a la gent del FC Barcelona”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut