Arturo Vidal ja vesteix de blaugrana

El quart fitxatge del FC Barcelona per a la temporada 2018/19 ha tingut una agenda atapeïda durant el matí: firma de contracte i els primers tocs de pilota sobre la gespa del Camp Nou, entre altres actes

Arturo Vidal ja ha conegut el Camp Nou. L’amfiteatre culer mai no havia rebut el migcampista xilè. La Llotja President Suñol, la Platea de primera graderia de Tribuna, el vestuari i la gespa han estat els espais que han sentit la presència del nou fitxatge culer durant aquest 6 d’agost.

Sobre el verd de l’Estadi, el xilè ha donat els seus primers tocs com a jugador blaugrana amb un somriure al rostre. Amb la samarreta culer enfundada, el seu nom s’ha estirat al llarg de la seva esquena. Vidal ha estat envoltat de deu pilotes, d’una decoració amb el lema #ENJOYVIDAL i amb el soroll dels obturadors de les càmeres.  

Sobre la catifa verda del Camp Nou, Arturo Vidal també ha jugat amb el seu fill Alonso, que va néixer el 7 de maig de 2009, un dia després del gol d'Iniesta a Stamford Bridge. Després de les passades, ha estat el torn de més fotografies amb la companyia especial del fill. Tot plegat ha contribuït a elevar l’il·lusionat dia del xilè.    

Firma del contracte i paraules de felicitat

Prèviament als tocs, i després de la revisió mèdica, Arturo Vidal vivia el moment de la firma. Juntament amb el vicepresident esportiu Jordi Mestre, el migcampista xilè estampava la seva signatura al contracte que el vincula al Barça durant les tres pròximes temporades. No ha estat l’única del dia, perquè també ha signat l’elàstica blaugrana a la Platea de la primera graderia, que també ha escoltat declaracions de Vidal: “Estic molt feliç de ser al millor equip del món”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut