Arturo Vidal coneix els seus companys en l’entrenament de la tarda

Arturo Vidal coneix els seus companys en l’entrenament de la tarda

El dia blaugrana del migcampista xilè s’ha arrodonit amb la seva primera sessió sota les ordres d’Ernesto Valverde

Dia complet per a Arturo Vidal. Proves mèdiques, signatura del contracte, primers tocs a la gespa del Camp Nou i roda de premsa. I, per finalitzar el dia blaugrana, entrenament amb els nous companys. El migcampista xilè s’ha exercitat per primera vegada en el camp 7 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Els ulls han estat posats en el quart fitxatge de la temporada 2018/19. I més quan s'ha endut els aplaudiments i ha hagut d'afrontar el clàssic passadís de felicitació per parts dels seus companys. A més, Arturo Vidal ha completat els primers rondos i els primers exercicis amb Messi, Busquets, Piqué, Jordi Alba, Dembélé, Samper, Rakitic, Umtiti, Luis Suárez, Coutinho, Yerry Mina i Vermaelen. Tot sota l’atenta mirada del tècnic Ernesto Valverde.

Doble sessió d’entrenament

Les cames dels sis internacionals, incorporats el matí d’aquest 6 d’agost, han superat la primera doble sessió després de les vacances. També ha estat el segon entrenament del dia per a Messi, Busquets, Piqué, Jordi Alba, Dembélé i Samper.

El 7 d’agost continuarà la preparació del primer equip amb una nova sessió matinal al camp 7, obert als mitjans informatius (9.30 hores). La setmana s’encara cap al primer matx oficial del curs: la Supercopa d’Espanya davant el Sevilla.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut