Primer entrenament del curs 2018/19 per a sis mundialistes blaugranes

Primer entrenament del curs 2018/19 per a sis mundialistes blaugranes

Ivan Rakitic, Samuel Umtiti, Luis Suárez, Philippe Coutinho, Yerry Mina i Thomas Vermaelen, que van participar en la cita de Rússia 2018, s’han calçat les botes per dur a terme la seva primera sessió de la temporada amb la samarreta culer

La gespa de la Ciutat Esportiva sent més petjades. Perquè aquest dilluns sis d’agost s’han incorporat als entrenaments sis mundialistes més: Ivan Rakitic, Samuel Umtiti, Luis Suárez, Philippe Coutinho, Yerry Mina i Thomas Vermaelen. Així, doncs, s’han afegit a Sergio Busquets, Leo Messi, Gerard Piqué, Jordi Alba, que fa una setmana que s’exerciten, a Sergi Samper, i a Ousmane Dembélé, que va tornar dissabte.

A més, la sessió de matinal també ha comptat amb la presència de Ter Stegen, que tot just va arribar el 5 d’agost de la gira americana. Per la seva part, Aleñá ha fet treball específic, ja que continua amb la seva recuperació.

Per tant, Ernesto Valverde i els jugadors del primer equip inicien una setmana de preparació amb la vista posada al partit de la Supercopa d'Espanya contra el Sevilla que es disputarà a Tànger, el 12 d'agost. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut