Arrenca la preparació de l’Europeu per als blaugrana

Arrenca la preparació de l’Europeu per als blaugrana

Els jugadors del Barça Lassa concentrats amb les seves seleccions han començat a disputar els primers amistosos abans de la cita de Croàcia, que arrencarà el divendres 12

Queda una setmana perquè comenci el Campionat Europeu d’handbol de Croàcia, que tindrà una àmplia presència de jugadors del Barça Lassa. Tots ells, una setmana abans, esgoten les preparacions amb els respectius combinats, i ja han disputat els primers partits amistosos. Fins a dotze jugadors blaugrana estan competint aquests dies amb els equips nacionals, i deu buscaran el títol continental a Croàcia a partir de la setmana vinent: Entrerríos, Pérez de Vargas, Valero Rivera i Viran Morros, amb Espanya; Sorhaindo, N’Guessan, Dika Mem i Lenne, amb França; Ristovski, amb Macedònia, i Pálmarsson amb Islàndia. Alexis Borges, amb Portugal, i Syprzak, amb Polònia, juguen aquests dies partits amistosos però no competiran a Croàcia, ja que les seves seleccions no es van classificar.

Els primers a jugar aquesta setmana van ser els quatre francesos. El combinat campió del món va començar aquest dijous la Golden League superant Noruega per 32-27. Els quatre blaugranes van participar en el triomf amb gols: Sorhaindo, 2 gols; Dika Mem, 2 gols; N’Guessan, 1 gol, i Yanis Lenne, 1 gol. El proper compromís dels Bleus serà aquest dissabte (19.15 h) contra Egipte, i l’endemà s’enfrontaran amb Dinamarca (17 h).

Aquest divendres la selecció espanyola de Jordi Ribera ha començat a disputar el Torneig Internacional d’Espanya, que se celebra a Galícia i en què també participen Bielorússia, Polònia i l’Argentina. Amb Entrerríos, Pérez de Vargas, Valero Rivera i Viran Morros sobre la pista, el combinat espanyol ha guanyat en la primera jornada contra Bielorússia per 35-30 capgirant el resultat a partir del final de la primera part. En l’altre partit, la Polònia de Kamil Syprzak ha caigut per 29-24 contra l’Argentina de l’extècnic blaugrana Manolo Cadenas.

Més enllà dels dos tornejos amistosos que es disputen aquests dies, altres jugadors blaugrana han disputat partits de preparació. Aron Pálmarsson, amb Islàndia, ha caigut contra Alemanya per 36-29; la Macedònia de Borko Ristovski ha superat Bòsnia per 29-32, i Alexis Borges, amb Portugal, s’ha imposat a Túnisia –amb la baixa per lesió de Jallouz– per 33-29.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut