17 Rivera

Valero Rivera

Extrem

Extrem ràpid i hàbil amb ADN Barça. Es va consagrar a la lliga francesa i és reconegut com un dels millors en la seva posició

Valero Rivera va seguir l’estela paterna i es va dedicar a l’handbol. Fill de qui va ser jugador del FC Barcelona i entrenador del mític ‘Dream Team’ de l’handbol blaugrana, el petit Valero va fer les seves primeres passes a l’Escola SAFA d’Horta.

A la categoria infantil va passar a jugar amb el FC Barcelona i va anar pujant les diverses categories fins debutar amb el primer equip. Com molts d’altres jugadors va haver de marxar per seguir creixent, i el BM Aragó va ser el seu primer destí des de l’any 2005 fins el 2007.

El seu periple per la Lliga ASOBAL, el va seguir a Algesires, Guadalajara i Octavio, on va romandre una temporada a cada equip. El seu gran salt va arribar després d’emigrar a l’exigent Lliga Francesa.

Del 2010 fins el 2016 va jugar amb l’HBC Nantes, equip amb el que va assolir la maduresa esportiva i on va rebre diversos reconeixements individuals al seu joc. La seva bona marxa a França es va veure recompensada amb la inclusió de Valero Rivera a la selecció estatal, amb qui es va proclamar Campió del Món a Barcelona, l’any 2013.

Perfil tècnic

Rivera porta l’ADN del Barça d’handbol a la sang. Extrem ràpid i hàbil, té facilitat de gol i a la vegada solidesa defensiva. La seva capacitat de generar joc i gol en l’aspecte ofensiu es combina amb una gran velocitat en el canvi atac defensa.

Palmarès

Amb el FCB
Títols Quantitat Temporades
Copa ASOBAL 1 2016/17
Supercopa d'Espanya 2 2016/17 - 2017/18
Supercopa de Catalunya 1 2016/17
Super Globe 1 2017/18
Copa del Rei 1 2016/17
Lliga 2 2002-2003 - 2016/17
Amb la selecció
Títols Quantitat Temporades
Bronze a l'Europeu 1 2014
Or al Mundial 1 2013