19. N'Guessan

Lateral esquerre

202108-Fitxa-Web-1920x1080_01-14
N'Guessan és un jugador que destaca per la seva versatilitat, que el permet actuar tant de lateral com de central

Timothey N’Guessan és el setè jugador francès que vesteix la samarreta del Barça d’handbol. Després de noms com Karabatic, Jerome Fernández, Sorhaindo o el seu company Dika Mem, N’Guessan es va unir a la disciplina blaugrana el 29 d’agost del 2016, després d’anunciar-se la seva incorporació al mes de febrer del 2016.

El lateral va iniciar-se a l’handbol al Dieppe UC a l’edat d’11 anys. Allà va jugar fins als 16 anys, quan va signar pe l’SMV Porte Normande. La seva qualitat no va passar desapercebuda per a un dels equips més importants de l’handbol francès, el Chámbery, que el va incorporar l’any 2011.

Va disputar amb França el Mundial d’Espanya de l’any 2013, però les lesions no li van permetre tenir continuïtat amb la seva selecció. Però, un cop recuperat, i en el moment àlgid de la seva carrera esportiva, va tornar a formar part de la selecció absoluta francesa per disputar els JJOO de Rio, on va aconseguir la medalla d’argent.

PERFIL TÈCNIC

Timothey N’Guessan combina el seu talent físic amb una capacitat innata per saber llegir el joc. A la primera línia desenvolupa tasques de lateral. A més a més, el francès té gol i és un maldecap constant per a les defenses rivals, a causa de la seva versatilitat.

 

Lloc de naixement
Massy
Data de naixement
18/09/1992
Pes
109kg
Alçada
195cm
Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut