Un mes de febrer impecable

Un mes de febrer impecable

El Barça Lassa ha guanyat els vuit partits que ha jugat després de l’Europeu de seleccions entre Lliga Asobal i Lliga de Campions i s’ha sobreposat a les baixes per lesió

Després de guanyar la Copa Asobal a Lleó, el Barça Lassa va aturar la seva activitat competitiva i els jugadors es van repartir entre les diverses seleccions, molts per disputar el Campionat d’Europa de Croàcia. Durant el mes de gener, l’handbol de seleccions va tenir aturades les competicions de clubs, i fins que no va arribar el febrer no es van reprendre.

El Barça Lassa afrontava un calendari exigent, amb vuit partits –quatre lluny del Palau– en 25 dies, i ho feia amb diversos problemes físics a la plantilla. Tot i així, els homes de Xavi Pascual s’han sobreposat a les adversitats i han tancat un mes de febrer impecable, amb vuit victòries en els vuit partits disputats, cinc dels quals de Lliga Asobal i tres més de Lliga de Campions. Els culers van acabar el mes mantenint la distància de 12 punts al capdavant de la competició domèstica i amb opcions d’assolir la segona posició del grup A a la Champions.

Vuit de vuit en dues competicions

El mes va començar amb el desplaçament a Port Sagunt (29-33) i va continuar amb la visita del Bada Osca al Palau (33-20) abans del gran duel europeu contra el campió. El triomf contra el Vardar macedoni (29-28) va ser una injecció de moral per a un equip que tenia les baixes per lesió d’Aron Pálmarsson i Yanis Lenne –a més de la de llarga durada de Lasse Andersson.

El triomf contra el campió d’Europa va deixar pas de nou a la Lliga Asobal, amb un triomf clar a la pista de l’Angel Ximénez Avia Puente Genil (19-38), i el Palau va tornar a viure un partit molt intens de Champions amb la visita del Wisla Plock (28-27), resolt als últims minuts. De nou a la Lliga, arribava el segon classificat, l’Ademar de Lleó, i també es va aconseguir la victòria (28-20).

Els últims dies els homes de Xavi Pascual van guanyar ben lluny de casa, a la pista del Kristianstad (21-26), i també a la del BM Benidorm (20-30) en el duel d’aquest dimecres, que va donar per finalitzat un mes de febrer impol·lut per part dels homes de Xavi Pascual. Ara l’equip té quasi tota la plantilla disponible –a excepció d’Andersson–, i a Benidorm va poder reaparèixer Yanis Lenne. Amb això, els culers afrontaran un mes de març amb set partits i el repte dels vuitens de final de la Lliga de Campions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut