Fertiberia Port Sagunt-Barça Lassa: Victòria per iniciar la segona volta (29-33)

Fertiberia Port Sagunt-Barça Lassa: Victòria per iniciar la segona volta (29-33)

Els blaugranes sumen un nou triomf còmode a la Lliga Asobal en el primer partit de la segona volta i després de l’aturada per l’Europeu de Croàcia

El Barça Lassa manté la seva gran trajectòria a la Lliga Asobal a l’inici de la segona volta. Els homes de Xavi Pascual han sumat una nova victòria a la pista del Fertiberia Port Sagunt (29-33) després de l’aturada per disputar l’Europeu de Croàcia. Els blaugranes han mostrat la seva superioritat des del començament tot i les baixes de Yanis Lenne, N’Guessan, Pérez de Vargas, Victor Tomás i les de llarga durada de Lasse Andersson i Jure Dolenec. Syprzak i Aleix Gómez, amb 8 gols respectivament, han estat els màxims golejadors blaugranes.

El Barça ha liderat el matx des del principi en uns compassos inicials en què s’han vist poques dianes entre els dos conjunts. Els barcelonistes han obtingut una diferència de tres gols que ha augmentat de manera progressiva fins a arribar a doblar el resultat (5-10) a l’equador de la primera meitat.

Així doncs, els culers han mantingut una bona diferència en el pas per vestidors (10-17), amb un atac efectiu i, sobretot, una bona defensa que els donava més opcions d’ampliar l’avantatge al marcador.

Control total del matx

La segona meitat ha estat de control absolut blaugrana. Si bé el conjunt local ha retallat diferències i s’ha arribat a situar per sota dels cinc gols de renda, el Barça Lassa no ha perdut el lideratge a l’electrònic. Amb el 20-23 els barcelonistes han tornat a aconseguir una renda de sis dianes (25-31, min 55).

Al final, però el resultat final ha estat 29-33 en un duel en què Syprzak ha arribat als 200 gols en Lliga. D’aquesta manera, el Barça ha pogut sumar el quinzè triomf en setze jornades i continua dominant de manera clara la Lliga Asobal. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut