El Barça torna a brillar en la Gala del Futbol Femení Europeu de Mundo Deportivo

El Barça torna a brillar en la Gala del Futbol Femení Europeu de Mundo Deportivo

En la segona edició d'aquest esdeveniment, han rebut premi les blaugranes Salma Paralluelo, Alexia, Clàudia Pina, Júlia Bartel i el Club

El FC Barcelona ha brillat en la Gala del Futbol Femení Europeu de Mundo Deportivo. Fins a cinc premis s'han tenyit de blaugrana en la segona edició d'aquest acte. Salma Paralluelo, Alexia Putellas, Clàudia Pina, Júlia Bartel i el Club s'han endut el guardó en aquesta jornada, especial i exultant per al Barça, que ha tingut lloc a l’Antiga Fàbrica Damm. 

En un elenc d'estrelles han destacat les futbolistes culers. Somrients en tot moment, més quan han rebut el premi, les jugadores han estat acompanyades per una delegació blaugrana formada per Elena Fort, vicepresidenta de l'Àrea Institucional i portaveu de la Junta Directiva, Eduard Romeu, vicepresident de l'Àrea Econòmica, Xavier Puig, membre de la Junta Directiva responsable del Futbol Femení, Xavier Budó, director d'Esports del FC Barcelona i Albert Baronet, de Nike.

Així doncs, el Barça després de ser protagonista en la I Gala del Futbol Femení Europeu de Mundo Deportivo celebrada el 2021 amb les guardonades Alexia i Jennifer Hermoso, ha tornat a copsar els focus en aquesta segona edició. Aquest any, els reconeixements s'han elevat a cinc.  

Salma Paralluelo, Millor Gol

La davantera aragonesa que s'ha estrenat aquest curs com a barcelonista ha rebut el guardó de la diana més espectacular de les grans lligues. Paradoxalment, ha rebut el premi com a blaugrana per un gol que li va marcar al Barça la campanya anterior amb la samarreta del Vila-real a l'Estadi Johan Cruyff. Després d'un retall prodigiós, va dibuixar un magnífic xut des de la llarga distància amb l'esquerra que es va colar per l'escaire de Gemma Font. 

 

Nova distinció per a Alexia

La capitana del FC Barcelona està engrandint les seves vitrines. Després de guanyar la Pilota d'Or per segon any consecutiu i el premi a la millor jugadora del 2022 de Tuttosport, en aquesta gala ha estat reconeguda amb l'MVP a la Millor Jugadora Europea -un premi que ja es va endur en l'edició anterior-.

Aquests premis em transmeten felicitat i alegria

Alexia

Sens dubte, que els qualificatius d'èxit cap a Alexia Putellas s'actualitzen al seu pas. Ara és moment pels premis i el joc ja retornarà perquè l'excel·lent  culer està de baixa per la seva lesió al genoll. "El genoll va responent bé, tot va evolucionant en l'ordre que esperàvem", ha declarat. 

Clàudia Pina, Trofeu Impacte Internacional 

La jove i talentosa davantera de Montcada i Reixac també ha format la fotografia de quirats barcelonistes en embutxacar-se el premi a la jugadora amb Impacte Internacional. La qualitat de la culer ha encisat propis i estranys tant amb el Barça com amb la selecció. Sens dubte que el curs passat no es va arronsar tot i la seva joventut i va enlluernar. "L'any passat va ser increïble. Espero seguir així i que vinguin anys encara millors", ha declarat Pina. 

Barça, Trofeu Extraordinari

El 22 d'abril de 2022, el Barça Femení va escriure una història única i estel·lar al Camp Nou. Els 91.648 culers que van vibrar en l'anada de semifinals de la Champions contra el Wolbsburg van superar, de nou, el rècord mundial absolut d’assistència a un partit protagonitzat per dones futbolistes. Una jornada memorable a l'Estadi. "El barcelonisme mai falla i sempre està en els moments per a fer història. I aquella va ser una història molt bonica", ha indicat Xavier Puig. 

_MGA4561

Júlia Bartel, més joventut culer amb premi 

La barcelonista, campiona del món sub-20 amb la selecció espanyola i de l'Europeu sub-19 amb el gol de la victòria a la final, ha alçat el Trofeu Promesa. Aquesta migcampista de 18 anys que ja ha tingut aparicions amb el primer equip blaugrana ha elevat la jornada perquè el Barça brillés encara més en aquesta II Gala del Futbol Femení Europeu de Mundo Deportivo.

Aquest curs vull seguir millorant i creixent com a jugadora i futbolista perquè en un futur pugui estar al primer equip del Barça

Júlia Bartel

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut