El Camp Nou ho torna a fer i bat un nou rècord mundial d’assistència amb 91.648 assistents!

El Camp Nou ho torna a fer i bat un nou rècord mundial d’assistència amb 91.648 assistents!

El Barça Femení torna a reescriure la història davant el Wolfsburg a l’anada de les semifinals de la Champions en superar els 91.553 espectadors i espectadores que van venir al Clàssic del 30 de març

El Camp Nou segueix omplint pàgines d’or en la història del futbol femení i el que semblava una gesta gairebé impossible, ha tornat a succeir, perquè els 91.648 culers que han assistit al partit d’aquest divendres de l’anada de les semifinals de la Champions contra el Wolbsburg han superat de nou el rècord mundial absolut d’assistència a un partit protagonitzat per dones futbolistes. Un rècord que només tenia 23 dies de vida i que s’havia aconseguit en el mateix escenari, en el Clàssic contra el Reial Madrid del partit de tornada dels quarts de final de la mateixa competició.

LOW RECOORD CAT

El Barça Femení ha tornat a viure una jornada memorable al Camp Nou i els socis, sòcies i aficionats de totes les edats que omplert les graderies de l’Estadi han viscut una nova festa i amb el seu suport han estat cabdals per ajudar l’equip de Jonatan Giráldez a aconseguir una importantíssima victòria contra el Wolfsburg, amb una espectacular golejada (5-1) que deixa molt encarat l’accés a la final de Torí del 21 de maig. L’àmplia massa de culers que ha volgut estar a prop de l’equip en aquesta cita clau per a les campiones d’Europa ha tornat fer història i a gaudir de l’ambient i de l’espectacle esportiu que ha ofert el conjunt blaugrana, amb una primera part de somni davant un referent del futbol femení com l’equip alemany, que ha guanyat dues Champions.

Tal com va succeir el 30 de març passat, quan el Camp Nou va registrar el rècord d’assistència mundial en un partit de futbol femení amb 91.553 aficionats a l’Estadi (superant els 90.185 espectadors que van assistir a la final del Mundial del 1999 al Rose Bowl de Pasadena entre els Estats Units i la Xina), el públic ha celebrat el rècord com si fos el sisè gol quan l’speaker ho ha anunciat per megafonia i la xifra ha sortit il·luminada en el marcador electrònic. Quan ha acabat el temps reglamentari, les jugadores ho han tornat a celebrar amb una afició que seguia onejant banderes i animant amb càntics mentre elles donaven la volta al camp per agrair tot el suport.

Una nova rebuda excepcional

El temps finalment ha acompanyat i la pluja, que aquesta setmana ha estat protagonista, ha donat també avui una treva, i això ha permès que la festa comencés tal com estava previst al voltant de les 17.00 h, amb una nova rebuda excepcional dels aficionats i aficionades a l’autocar de l’equip a la seva arribada al recinte del Camp nou, marcada pel comportament cívic i les ganes de viure un altra tarda pel record, com així ha estat. Les grades tornaven a acollir un públic majoritàriament familiar, amb nens i nenes acompanyats dels seus pares, o grups d’amics i amigues, molts dels quals adolescents, que han animat les blaugranes sense defallir durant tot el partit.

La festa ha començat molt abans del partit, quan grans i petits han pogut gaudir de les diferents activitats disposades pel Club en la zona de l’esplanada i l’interior de les instal·lacions de manera prèvia al partit. Entre aquestes, l’Espai Urban amb Skate Park i test de scooters i skates amb patinadores professionals, un espai de competició amb pista de Bàsquet 3x3 i Futsal 3x3, un espai eSports, amb simuladors simracing, l’espai famílies amb pintacares, futbolí femení, pista de panna i pista de snoorkball, i un escenari amb actuacions musicals en directe de Tramma i Cooba.

Les activitats s’allargaran per Sant Jordi

Aprofitant la celebració de la festa de Sant Jordi, les activitats dutes a terme avui en les instal·lacions del Club estaran disponibles durant tot el cap de setmana. Així, el dissabte dia 23, de 10.30 h a 20.30 h, el recinte estarà obert a tots els públics sense entrada i també s’hi podrà gaudir d’activitats pròpies de la festivitat, com Tallers de Grafit amb temàtica Sant Jordi o un Live Painting Graffiti Mural Sant Jordi amb artistes locals.

El diumenge 24, el recinte estarà obert de 10.30 h a 17.00 h a tots els públics sense entrada, però tancarà per preparar l’operativa del partit del primer equip contra el Rayo Vallecano i tornarà a obrir a les 19.30 h i fins a les 21.00 h per al públic amb entrada per al partit.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut