Yulimar Rojas fa la sacada d’honor del FC Barcelona - Getafe

Yulimar Rojas fa la sacada d’honor del FC Barcelona - Getafe

L’atleta blaugrana va guanyar l’or olímpic a Tòquio, en la modalitat de triple salt, amb rècord del món inclòs

La gespa del Camp Nou ha rebut aquest diumenge, en la prèvia del Barça - Getafe, l'atleta blaugrana Yulimar Rojas. I és que la campiona olímpica a Tòquio, en la modalitat de triple salt, ha fet la sacada d'honor abans de l'inici del partit

 

Un homenatge merescut per a una atleta que és una icona mundial. El seu or olímpic, a més, va convertir Rojas en la primera esportista del Club en guanyar la medalla més important en un Jocs Olímpics. I ho va fer establint un nou rècord del món, amb una marca de 15,67 m, 17 centímetres més que l’anterior.

Precisament aquest número ha estat protagonista a la Llotja President Suñol. Perquè el president Joan Laporta, que ha rebut l'atleta veneçolana, li ha fet entrega d'un regal molt especial: una samarreta del FC Barcelona amb la seva marca de rècord mundial inscrita com a dorsal.

mini__GPF0351

Un regal molt especial per a ella, que ha comentat que "estima aquest Club" i que està "molt contenta de poder representar el Barça en les competicions d'arreu del món". 

 

Homenatge per a les Millors d'Europa

Per una altra banda, i també en la prèvia d'aquest Barça - Getafe, el Camp Nou ha rebut entre aplaudiments les quatre jugadores del Barça Femení que aquesta setmana han estat premiades per la UEFA

 

Sandra Paños va ser escollida millor portera; Irene Paredes, per la seva bona temporada al PSG, va ser la millor defensa; Jenni Hermoso va guanyar el premi a millor davantera i Alexia Putellas va ser la millor migcampista i la millor jugadora de l'any.

Les quatre futbolistes han estat presents també a la Llotja President Suñol, on han coincidit amb Yulimar Rojas i el president del FC Barcelona, Joan Laporta. 

A més a més, abans de l'inici del partit, s'ha fet un minut de silenci en memòria dels socis i seguidors del FC Barcelona que ens han deixat durant la pandèmia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut