El Barça, protagonista absolut dels premis de la UEFA

El Barça, protagonista absolut dels premis de la UEFA

El conjunt culer s’ha emportat un total de cinc premis: Paños millor portera, Paredes millor defensa, Alexia millor migcampista i millor jugadora i Jennifer Hermoso millor davantera

Una gala històrica per al Barça Femení. El conjunt blaugrana s’ha emportat tots els premis possibles de l’acte de la UEFA, demostrant l’espectacular any que van protagonitzar les barcelonistes, aconseguint un triplet històric. 

Alexia Putellas ha estat la gran protagonista i ha aconseguit el doble premi: la capitana culer ha estat guardonada amb el premi de 'Millor Jugadora' i també amb el de 'Millor migcampista'. La millor manera de tancar una temporada absolutament perfecta.

L'11 blaugrana, tot i ser migcampista, ha anotat 18 gols a la Lliga i dos més a la Champions, marcant un total de 25 gols en 43 partits a totes les competicions disputades durant el curs 2020/21. Unes xifres espectaculars.

Cal recordar que les altres dues finalistes al premi de 'Millor Jugadora' eren també dues culers, Jennifer Hermoso i Lieke Martens, conformant un podi històric.

DSC_6235

Un equip de somni

A més, seguint amb els premis per posició, Sandra Paños ha estat escollida la millor portera, Irene Paredes la millor defensa (per la seva bona temporada amb el PSG) i Jennifer Hermoso ha estat guardonada com la millor davantera. Un equip inigualable.

La portera culer ha realitzat una magnífica temporada també a Europa, on ha disputat set partits, rebent només cinc gols i aconseguint tres 'clean sheets'. També Jennifer Hermoso, màxima golejadora de la Lliga amb 31 gols, va estar a un grandíssim nivell a la Champions, marcant sis gols en set partits disputats.

Pel que fa a Irene Paredes, amb el PSG va disputar sis partits a la màxima competició europea, marcant dos gols tot i ser defensa.

A més, l'extècnic barcelonista Lluís Cortés també ha estat guardonat amb el premi de 'Millor Entrenador' de la temporada després d'aconseguir el triplet amb el conjunt culer.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut