El Camp Nou homenatjarà a les jugadores premiades del Barça Femení

El Camp Nou homenatjarà a les jugadores premiades del Barça Femení

Sandra Paños, Irene Paredes, Jenni Hermoso i Alèxia Putellas, premiades a la gala de la UEFA el passat dijous, seran al Camp Nou per rebre el reconeixement del públic

Després de viure aquest dijous un bany de masses a la gala de la UEFA, les jugadores premiades del Barça Femení saltaran a la gespa del Camp Nou en la prèvia del partit del primer equip masculí contra el Getafe (17.00 hores) i seran homenatjades pel públic de l'estadi.

Musical tots els gols del Femení Women’s Champions League 2020/2021 Road to Goteborg Subtítols Anglès
Tots el gols UEFA Women’s Champions League 2020/21

El passat dijous les jugadores del FC Barcelona van ser premiades a l'acte de la UEFA en una gala que va reconèixer la temporada perfecta de l'equip blaugrana, on es va aconseguir un triplet històric. A nivell individual, el Barça es va quedar amb la totalitat dels premis: Sandra Paños va ser escollida millor portera; Irene Paredes, per la seva bona temporada al PSG, va ser la millor defensa; Jenni Hermoso va guanyar el premi a millor davantera i Alèxia Putellas va ser la millor migcampista i la millor jugadora de l'any.

5 - Alexia Putellas DARE TO PLAY CAT
Nascudes per jugar. Alexia Putellas

Davant el Getafe, les quatre guardonades saltaran a la gespa del Camp Nou quinze minuts abans de l'inici del partit per saludar a l'afició present a l'estadi, un cop els equips s'hagin retirat de l'escalfament pre-partit. 

Més actes durant la prèvia

A més, la prèvia del partit comptarà amb altres fets noticiables. L'atleta del FC Barcelona Yulimar Rojas, récord del món i campiona olímpica de la categoria de triple salt, farà la Sacada d'Honor com a reconeixement pel seu gran paper als Jocs Olímpics de Tòquio.

Per altra banda, abans de l'inici del partit es farà un minut de silenci en memòria dels socis i seguidors del FC Barcelona que ens han deixat durant la pandèmia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut