Laporta confirma la continuïtat de Koeman a la banqueta del Barça

Laporta confirma la continuïtat de Koeman a la banqueta del Barça

"Estem molt satisfets de veure que aquestes converses han fructificat en una unitat de criteri", ha declarat Laporta

Ronald Koeman continuarà a la banqueta del FC Barcelona. És el que ha confirmat el president Joan Laporta aquest dijous a la tarda, just abans de la compareixença de la portaveu Maria Elena Fort per explicar els acords de la Junta Directiva: "Després d'aquest període que ens hem pres el tècnic Ronald Koeman, el vicepresident Rafael Yuste i jo mateix hem acordat que donarem continuïtat al contracte en vigor que té Ronald Koeman".

I ha afegit: "Estem molt satisfets de veure que aquestes converses han fructificat en una única unitat de criteri". En aquest sentit, el president ha volgut destacar "el comportament exemplar" de Koeman durant aquest espai de reflexió.

Ronald Koeman surt reforçat. És l'entrenador que nosaltres volem

Joan Laporta

"Veiem l'entrenador molt motivat i ja té un any d'experiència en aquest vestidor, que intentarem que sigui més competitiu. Jo crec que Koeman surt més reforçat. Està ratificat i és l'entrenador que nosaltres volem", ha afegit Laporta en el torn de preguntes.

A banda, el president ha anunciat l'arribada d'alguna cara nova més en els propers dies: "Espero poder anunciar alguna incorporació la setmana vinent. Seria el quart reforç de cara al Barça 2021/22, després dels anuncis del 'Kun' Agüero, Eric Garcia i Emerson Royal.

Cal recordar que Ronald Koeman va tancar la seva primera temporada a la banqueta aixecant la 31a Copa del Rei de la història del Club, acabant tercer a la Lliga i quedant eliminat als vuitens de final de la Lliga de Campions. Dels 54 partits jugats sota les ordres de l'holandès, el Barça en va guanyar 34, en va empatar 9 i en va perdre 11, marcant 122 gols i encaixant-ne 58.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut