El FC Barcelona fitxa el Kun Agüero

El FC Barcelona fitxa el Kun Agüero

El jugador signarà contracte fins a la finalització de la temporada 2022/23 i tindrà una clàusula de rescissió de 100 milions d’euros

El FC Barcelona i Sergio ‘Kun’ Agüero han arribat a un acord per a la seva incorporació al Club a partir de l’1 de juliol, un cop acabat el seu contracte amb el Manchester City.

El jugador signarà contracte fins a la finalització de la temporada 2022/23 i tindrà una clàusula de rescissió de 100 milions d’euros.

El ‘Kun’ Agüero serà presentat aquesta mateixa tarda com a nou jugador blaugrana amb el següent programa:

  • A les 18.00 hores: signatura del contracte a la Llotja President Suñol en un acte privat.
  • A les 18.25 hores: sessió fotogràfica al terreny de joc del Camp Nou (a porta tancada)
  • A les 19.00 hores: presentació i posterior roda de premsa a l’Auditori 1899

La presentació del nou jugador blaugrana es podrà seguir arreu del món través de Barça TV i de Barça TV+, a partir de les 18.15 hores.

Un golejador de raça

Sergio Leonel Agüero del Castillo va néixer el 2 de juny de 1988, a Buenos Aires. Ara, amb 32 anys, arriba al Barça per seguir fent el que està acostumat a fer: marcar. Golejador incansable, la seva brillant trajectòria l’avala. Tot i que amb 15 anys i 35 dies es va convertir en el jugador més jove a jugar a la Primera Divisió Argentina amb el Club Atlético Independiente i va guanyar el Golden Boy quan era futbolista de l’Atlètic de Madrid, especialment històric ha estat el seu pas pel Manchester City

Uns colors que ha vestit durant els 10 darrers anys (es va acomiadar el passat dissabte 29 de maig, 390 partits després, en la final de la Lliga de Campions de l’Estadi do Dragão), que han refermat la seva carrera i que han canviat el rumb dels citizens. L’adéu d’un heroi, amb galons, que és el màxim golejador històric de l’equip anglès i el màxim anotador estranger a la Premier League.

En total, amb el City, l’argentí ha marcat 260 gols i ha donat 74 assistències, a més de guanyar 15 títols. Així, clau en els trofeus d’aquesta època recent, Agüero marxa de Manchester amb una àmplia col·lecció de trofeus: 5 Premier League, 6 Carabao Cup (Copa de la Lliga anglesa), 1 FA Cup i 3 Community Shield (Supercopa anglesa).

A nivell internacional, Agüero va guanyar els Mundials sub-20 de 2005 i 2007 amb la selecció argentina. A més, va disputar, juntament Leo Messi, els Jocs Olímpics de Pequín 2008, on van guanyar la medalla d’or

Experiència a la Lliga

Però la del Barça no serà la primera experiència del de Buenos Aires al futbol espanyol, ja que l’any 2006 va fitxar per l’Atlètic de Madrid procedent de l’Independiente, on es va formar, quan encara era menor d’edat.

Amb gols i caràcter, ràpidament es va convertir en un dels millors davanters del planeta i va guanyar una Europa League (2009/10) i una Supercopa d’Europa (2010/11). Va ser la temporada 2011/12 quan va aterrar a Manchester... i la resta ja és història.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut