Doblet de Sergiño Dest a Sant Sebastià

Doblet de Sergiño Dest a Sant Sebastià

El lateral, tercer jugador dels Estats Units que marca a la Lliga, s'ha estrenat com a golejador a la competició

El FC Barcelona ha derrotat la Reial Societat al Reale Arena. I ho ha fet amb gols de Griezmann, Dembélé i els doblets de Messi i de Sergiño Dest.

Dues dianes de l'americà que representen la seva estrena golejadora a la Lliga, després que ja marqués amb la samarreta del Barça contra el Dinamo de Kíev, a la Champions, el passat novembre. 

Així doncs, Dest suma tres gols en els 32 partits que ha jugat aquest curs, 22 dels quals a la Lliga, 2 a la Copa, 7 a la Champions i 1 a la Supercopa d'Espanya. A més, en tots aquests enfrontaments, ha fet una assistència. Números aconseguits en la seva primera temporada com a culer, després que debutés l'octubre passat en l'1-1 contra el Sevilla, al Camp Nou.

En total, el lateral blaugrana acumula 19 victòries, 6 empats i 7 derrotes.

Amb el doblet que ha fet a Sant Sebastià (els gols els ha fet al minut 43 i al minut 53), Sergiño Dest es converteix en el tercer jugador d'Estats Units que marca en la història de la Lliga. Abans ho havien fet Jozy Altidore, l'any 2008, i Yunus Musah, al 2020, tot i que Dest sí que és el primer que fa un doblet. 

Perquè Giuseppe Rossi, que va nèixer als Estats Units, en va marcar algun, però el jugador era de nacionalitat italiana.

Cal recordar que ara Dest marxarà amb la seva selecció per jugar els amistosos davant Jamaica (25/03) i Irlanda del Nord (28/03). El combinat que dirigeix Gregg Berhalter disputarà aquests dos enfrontaments com a preparació per a la Final Four de la CONCACAF, que es disputarà al juny, així com per a la classificació per al Mundial de 2022.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut