Les 10 dades que ens deixa el Barça-Valladolid

Les 10 dades que ens deixa el Barça-Valladolid

Repassem els números que han quedat registrats després de darrer matx de Lliga dels blaugrana

Cinc gols donen per a moltes estadístiques. La victòria blaugrana davant el Valladolid (5-1) va enregistrar un seguit de dades que val la pena repassar.

 

120. Els segons que va tardar Lenglet a obrir el marcador

No és el gol més matiner d'aquesta temporada -Ansu va marcar contra el València (5-2) quan es portaven 110 segons de joc-. Ara bé, sí que s'erigeix com el més ràpid per un defensa del FC Barcelona en totes les competicions des de l'any 2014. Quan Adriano Correia va obrir l'electrònic al segon 96 davant el Rayo Vallecano (6-0).

13. Els golejadors blaugranes diferents

Suárez (6), Griezmann (4), Messi (4), Arturo Vidal (3), Arthur (2), Ansu Fati (2), De Jong (1), Junior (1), Carles Pérez (1), Dembélé (1), Piqué (1) i, el darrer, Lenglet (1). 13 barcelonistes que han perforat la xarxa rival en Lliga. Una diversitat en el gol única en les cinc grans lligues europees. Gràcies a la diana del futbolista francès, el Barça ha obert distància amb el segon classificat, el Liverpool (amb 11).

3. Els gols d'Arturo Vidal aquest curs

El '22' blaugrana ja duu les mateixes dianes lligueres que la temporada passada. Aquest any a Arturo Vidal li han bastat set partits de Lliga per arribar a la xifra que el darrer curs va aconseguir amb 33. Betis, Sevilla i Valladolid van veure com amb un sol toc, Vidal enviava l'esfèric directament a la xarxa.

Arturo Vidal celebra el seu gol contra el Valladolid

27. Els rivals als quals ha marcat Suárez a la Lliga

Tot i la varietat anotadora, Suárez sobresurt. El pitxitxi culer d'aquest curs, vuit dianes, va ser el botxí d'un altre equip de la Lliga, el Valladolid. D'aquesta manera, el '9' s'ha emportat els tres dits als llavis davant de tots els equips de la competició als quals s'ha enfrontat.

Suárez va tancar la golejada davant el Valladolid

La voracitat golejadora de l'uruguaià també va alterar una altra estadística. El 'charrúa', amb 185 dianes, ha escalat posicions en el rànquing de màxims golejadors de la història barcelonista. Davant l'equip val·lisoletà, el '9' culer es va situar en la quarta posició superant a Samitier. El pròxim objectiu és Kubala, que es troba a vuit festivitats.

101. Els gols de Messi amb Valverde de tècnic culer

Si parlem de celebracions, el nom de Leo Messi no pot faltar. Temporada rere temporada l'astre argentí eixampla les seves estadístiques golejadores. No importa l'entrenador que hi hagi a la banqueta blaugrana. Sota la direcció de Valverde, el '10' culer, gràcies a les dues dianes davant del Valladolid, ha sobrepassat el centenar de gols. Una història que va començar en un Alabès-Barça (0-2) i que encara no té fi.

50. Les faltes transformades per Messi

Les estadístiques cauen al pas de Leo Messi. Contra el Valladolid, va delectar els espectadors amb un altre llançament de falta impecable. En conseqüència, el crac blaugrana va enregistrar 50 gols de falta (amb el Barça i amb l'Argentina).

22. Els punts sumats a la Lliga

Líders. El FC Barcelona és el primer classificat de Primera Divisió amb 22 punts i un partit menys (El Clàssic). Després de deu partits jugats, els de Valverde han assolit aquestes unitats gràcies a les set victòries i un empat. Els blaugrana que van iniciar el campionat amb dues derrotes i un empat en les tres primeres visites (Athletic Club, Osasuna i Granada) han anat agafant solidesa amb el pas dels dies i de les jornades. A més, el conjunt de Valverde ha sumat un punt més que el curs passat a hores d'ara. 

7. Les victòries consecutives aquesta temporada

Vila-real (2-1), Getafe (0-2)Inter (2-1), Sevilla (4-0)Eibar (0-3)Slavia (1-2) i Valladolid (5-1). Des del 24 de setembre que el FC Barcelona no experimenta l'amargor de la derrota ni l'agredolç de l'empat. Una ratxa que es trobarà amb el Llevant (dissabte 2 de novembre - 16.00 h) en el següent matx dels de Valverde.

17. L'edat que complirà Ansu Fati el dijous

L'elèctric atacant culer farà 17 anys el dijous 31 d'octubre. En edat de juvenil, les participacions d'Ansu Fati amb el primer equip s'eleven a sis. En la jornada 11, precisament amb el '31' a l'esquena, va sumar la seva tercera titularitat. Participatiu en el seu darrer matx, no va poder eixamplar les seves estadístiques golejadores, que de moment registren dues dianes.

Ansu Fati, titular davant el Valladolid

19. Els partits sense perdre els dimarts del segle XXI

Des del 2001, cap dimarts ha enregistrat una derrota culer al Camp Nou en Lliga. El balanç d'aquests 19 és de 16 victòries i tres empats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut