Del Bernabéu... a la final de Sevilla!

Els blaugranes lluitaran per aixecar la cinquena Copa del Rei consecutiva després de sumar la 25a victòria al Bernabéu

Nit històrica al Bernabéu que classifica el Barça per a una nova final de Copa, la sisena de forma consecutiva. Els culers han sabut refer-se d’una primera meitat grisa i, amb un doblet de Suárez i un gol en pròpia porteria de Varane, els d’Ernesto Valverde obtenen el bitllet per a la final de Copa del Benito Villamarín el 25 de maig.

Les millors ocasions són blanques

La primer aproximació de perill culer ha estat al minut vuit, en una jugada de Leo Messi que ha acabat amb una centrada a l’àrea de Dembélé. Tot i això, l’acció ha acabat sense una rematada clara i la pilota a córner. La resposta blanca ha estat de Benzema. El davanter francès ha enviat el seu xut per sobre la porteria defensada per Ter Stegen.

Passaven els minuts i era el conjunt blanc qui generava més sensació de perill. Abans del descans el Reial Madrid ha tingut dues arribades clares. En la primera Ter Stegen ha demostrat els seus reflexos amb una gran aturada i en la segona el xut de Vinicius ha sortit alt.

Suárez avança el Barça

La sensació de perill blaugrana ha estat major en els primers minuts de la segona meitat. En una bona combinació culer, als cinc minuts de la represa, Dembélé ha servit una passada enrere per a Luis Suárez. El davanter uruguaià no ha perdonat des de l’interior de l’àrea per avançar als d’Ernesto Valverde.

El Reial Madrid ha pogut igualar el matx, en una rematada de cap de Reguilón, però Ter Stegen ha volat novament sobre la gespa del Bernabéu per mantenir el Barça per davant. El conjunt blanc ha buscat insistentment l’empat, però el conjunt de Solari ha topat amb el mur alemany.

Dos gols que porten al Benito Villamarín

El Barça no ha renunciat en cap moment a l’atac i ha aprofitat per sortir al contraatac fins que en una passada lateral de Dembélé ha arribat el 0-2 blaugrana. Una acció en què Varane ha enviat la pilota al fons de la xarxa al minut 69. En la següent jugada Suárez ha forçat un penal que ell mateix s’ha encarregat de transformar a la perfecció amb el definitiu 0-3.

Una diana especial al suposar la diana 100 dels blaugranes aquesta temporada en el partit 100 d’Ernesto Valverde a la banqueta del Barça. Una nit que quedarà per al record dels culers i que permetrà als blaugranes lluitar per la cinquena Copa seguida després de la victòria número 25 al Bernabéu. Els culers esperen rival a la final, serà el vencedor de l'eliminatòria entre el Betis i el València.