El Barça arriba als 100 gols aquesta temporada

El Barça arriba als 100 gols aquesta temporada

Amb els tres gols d’aquest dimecres al Bernabéu els blaugranes assoleixen aquesta xifra rodona

El FC Barcelona ha assolit aquest dimecres els 100 gols aquest curs. Una xifra rodona que arriba després de la treballada victòria contra el Reial Madrid (0-3), gràcies als dos gols de Suárez i l'altre en pròpia de Varane, que ha servit als blaugranes per classificar-se per a la sisena final de Copa de forma consecutiva. A més, el conjunt blanc és el segon equip, juntament amb el Llevant, a qui el Barça li ha marcat més gols aquesta temporada, amb 9 dianes en tres partits.

Leo Messi, el gran protagonista dels 100 gols

El crac argentí, amb 33 dianes, ha estat el gran artífex per tal que els blaugranes assolissin aquesta xifra. A més, els d’Ernesto Valverde se situen com a tercer equip més golejador d’Europa per darrere del Manchester City i el Paris Saint-Germain. El centenar de gols arriba en el partit número 41 del conjunt culer aquest curs.

Al Camp Nou i a la segona meitat                                       

Si analitzem quan s’han marcat la majoria d’aquests 100 gols trobem que el Barça ha celebrat aquest curs fins a 60 dianes a l’Estadi. Pel que fa als gols celebrats com a visitants ascendeixen als 38. Finalment, cal tenir en compte els dos gols marcats a Tànger a la Supercopa d’Espanya contra el Sevilla, en seu neutral.  

A banda d’on s’han marcat cal destacar també que el 60% de les dianes han tingut lloc a la segona meitat (60). Així doncs, els d’Ernesto Valverde registren una major efectivitat de cara a porteria en el tram final dels partits.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut