El Villamarín, seu de la final de Copa

El Villamarín, seu de la final de Copa

L’estadi del Betis albergarà el partit definitiu el proper 25 de maig. Granada organitzarà la final de la Copa de la Reina

La RFEF ha confirmat que el Benito Villamarín, a Sevilla, serà l’estadi que congregarà la final de la present edició de la Copa del Rei. D’aquesta manera, el camp del Betis, amb capacitat per a 61.000 espectadors, viurà l’emoció de la final d’una competició que es troba en el partit de tornada dels quarts de final.

El proper acte de promoció serà l’1 de febrer, quan es dugui a terme el sorteig de semifinals a les instal·lacions del Betis. Si el Barça hi vol ser, haurà de remuntar l’eliminatòria contra el Sevilla, en un partit transcendental amb el Camp Nou i la seva afició com a testimoni. Això li permetria lluitar per assolir la seva cinquena Copa del Rei de forma consecutiva, amb un estadi a l’horitzó que organitzarà la final per primera vegada a la història.

A més a més, també s’ha confirmat que el Nuevo Los Cármenes de Granada serà la seu de la final de la Copa de la Reina, l’11 de maig. El Barça Femení, que aquest dimecres juga els quarts de la competició contra el Madrid CFF, també coneix on es jugarà la final en cas d’arribar-hi. Si s'aconsegueix guanyar la competició, per a les blaugranes seria la tercera Copa de la Reina de forma consecutiva. Així doncs, Sevilla i Granada ja esperen el Barça.

Finals del Barça a Sevilla

En cas de superar el Sevilla de Pablo Machín als quarts i, posteriorment, les semifinals, el FC Barcelona disputaria la seva segona final de Copa del Rei a la ciutat de Sevilla. El 10 de maig de 1925, el FC Barcelona superava per 0-2 l'Arenas de Guecho en la final copera. L’estadi va ser el Reina Victòria i era la primera vegada que Sevilla albergava una final de Copa del Rei.

La capital d’Andalusia també ha vist el Barça lluitar per altres títols. El 7 de maig de 1986 el Sánchez-Pizjuán va acollir la Copa d’Europa entre FC Barcelona i Steaua, que el conjunt culer acabaria perdent als penals. Més sort tindria a la Supercopa d’Espanya, també al Sánchez-Pizjuán de 2010 i 2016, ja que els blaugranes acabarien aixecant el títol en les dues ocasions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut