Rafinha rep l’alta i entra a la convocatòria per a París

Rafinha rep l’alta i entra a la convocatòria per a París

El brasiler, que s’entrena amb una màscara feta a mida, se suma a les novetats de Piqué, Masip, Aleñá i Nili per completar la llista de 21 jugadors per jugar contra el PSG

Rafael Alcántara, Rafinha, és la gran novetat de la convocatòria de Luis Enrique per al partit d’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions. El brasiler, que s’entrena aquests dies amb una màscara feta a mida a causa de la fractura nasal que es va fer en el partit contra l’Athletic Club, ha rebut l’alta mèdica i ha entrat a la llista per jugar contra el París Saint-Germain. El '12' blaugrana, a més, celebra aquest diumenge el 24è aniversari. Gerard Piqué, que va descansar en l’últim partit de Lliga, també torna a la llista.

Per al partit que es disputarà aquest dimarts (20.45 hores, TV3 i Antena3), el cos tècnic blaugrana fa viatjar 21 jugadors, inclosos els tres porters –Ter Stegen, Cillessen i Masip. Per cobrir les baixes, Luis Enrique ha completat la llista amb els jugadors del filial Carles Aleñá i Nili. I és que el Barça té les baixes per lesió d’Arda Turan –amb una sobrecàrrega a l’adductor de la cama dreta–, de Mascherano –amb una lesió al bíceps femoral de la cama esquerra– i d’Aleix Vidal, que serà baixa durant uns cinc mesos a causa de la luxació al turmell dret que es va fer contra l’Alabès.

Així doncs, la llista de 21 jugadors que viatjaran a París la formen Ter Stegen, Cillessen, Masip, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Rafinha, Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Umtiti i Mathieu.

Recuperació per enfocar Europa

Abans de conèixer la llista de convocats, el Barça ha fet l’últim entrenament a terres catalanes abans de viatjar a París. Els blaugranes s’han exercitat després de la golejada contra l’Alabès (0-6), i els jugadors que van ser titulars a Mendizorrotza han fet una sessió de recuperació. Amb el canvi de xip per a la Champions, Luis Enrique ha dirigit una sessió al camp Tito Vilanova que han completat els jugadors del filial Carbonell, Nili i Aleñá. Els dos últims, a més, han entrat finalment a la convocatòria.

L'equip viatjarà a París aquest dilluns al matí, i s'exercitarà a la capital francesa a les 19 hores a l'Estadi Parc dels Prínceps per acabar de preparar el duel d'anada dels vuitens de final de la Champions. Abans, cap a les 18.15 hores, Luis Enrique i André Gomes compareixeran davant dels mitjans informatius a la sala de premsa de l'escenari del partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut