Dembélé fa el primer rondo amb el grup

Dembélé fa el primer rondo amb el grup

El davanter francès ha fet la part dels rondos amb el grup per primera vegada des de la seva lesió i posteriorment, ha continuat exercitant-se en solitari per continuar amb el seu procés de recuperació

Després de tancar la fase de grups de la Lliga de Campions amb victòria davant l’Sporting Clube de Portugal (2-0) el FC Barcelona s’ha exercitat aquest dimecres a la Ciutat Esportiva. Un entrenament en el que s’ha pogut veure a Ousmane Dembélé fent la part dels rondos amb el grup per primera vegada des que es va lesionar i posteriorment, ha continuat exercitant-se en solitari per continuar amb el seu procés de recuperació amb un circuit de readaptació. En aquest sentit, els qui també continuen amb les seves recuperacions són Javier Mascherano i Rafinha que també s’han entrenat en solitari per recuperar-se de les seves respectives lesions.

L’entrenament dirigit per Ernesto Valverde ha servit de recuperació per als jugadors titulars i ha comptat amb els disponibles del primer equip, així com també amb cinc jugadors del Barça B: Palencia, Aleñá, David Costas, Jose Arnaiz i Oriol Busquets. A més, també s’ha entrenat amb l’equip el porter Iñáki Peña del Juvenil A. En la sessió preparatòria d’aquest dimecres hem conegut també l’alta mèdica d’Arda Turan.

El FC Barcelona aparca la Lliga de Campions fins al mes de febrer quan els vuitens de final entraran en joc, ronda de la qual els blaugranes en coneixeran el rival el proper dilluns en el sorteig que es realitzarà a la seu de la UEFA. Així doncs, els blaugranes ja se centren en la Lliga fins a finals d’any. I el duel més proper és el d’aquest diumenge a l’Estadi de la Ceràmica davant el Vila-real, una de les sortides més complicades de la Lliga. Resten tres partits per finalitzar l’any abans de les vacances nadalenques i després de visitar el conjunt groguet rebran el Dépor al Camp Nou, mentre que tancaran el 2017 amb el Clàssic del Bernabéu el dia 23. Un final d’any apassionant per als de Valverde.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut