João Félix:

João Félix: "Els partits grans són els que em van millor"

El portuguès es mostra especialment motivat poc abans de fer front als quarts de final de la Champions contra el PSG

A poc més de 48 h perquè arrenqui l'eliminatòria de quarts de final entre el Barça i el PSG, tots volen saber les sensacions del vestidor blaugrana sobre el que, segurament, sigui el partit més important de la temporada. Un dels homes importants, com ho és el portuguès João Félix, ha admès que possiblement els blaugranes estan "en el millor moment de la temporada" per afrontar un duel d'aquestes característiques. A més, a nivell personal ha assegurat sentir una motivació especial quan tots els focus l'apunten, com serà aquest dimecres (21.00 h) al Parc dels Prínceps.

FCB_Oporto-138

Així ho ha transmès als micròfons del programa Tot Costa, de Catalunya Ràdio. A l'entrevista amb el davanter lusità, Félix ha assegurat: "Aquest no és un partit normal. Aquests dies ens han vingut bé per tenir-ho tot clar i preparar-lo bé. Hem de fer el que hem entrenat per guanyar." A més, després d'una ratxa d'11 partits seguits sense perdre, creu que estan "en el millor moment de la temporada". "Vam començar bé -ha afegit el jugador-, després vam tenir una fase menys bona, però ara estem bé i motivats".

També ho està a títol individual: “Els partits grans són els que em van millor. No és per treure mèrit als altres equips, però quan se't fiquen enrere és més difícil fer gol. Quan ens intenten igualar, i tenim més qualitat, les coses ens surten millor." Conscient de la dificultat d'enfrontar-se als parisencs, també ha defensat que tots dos equips tenen "les mateixes opcions". "Serà molt disputat, amb dos equips amb bons jugadors. Estem confiats que ho podem fer", ha assegurat. Preguntat per Mbappé, ha opinat: "Potser és el millor davanter del món. Pot jugar al peu, atacar l'espai, i té molta qualitat. És molt decisiu i marca la diferència. Però no crec que hàgim de canviar la nostra manera de defensar per un o dos jugadors."

FCB_Antwerp-150

Referent a la seva temporada, en què ha alternat titularitats amb partits en què ha exercit més de revulsiu, com amb la seva gran assistència davant el Las Palmas, ha explicat: “Soc un més per ajudar l'equip, però és clar que vull ser titular sempre. M'està tocant aquest moment i intento fer el millor per ajudar, com a l'últim partit. La competitivitat és molt gran i en alguns moments uns estan millor que altres, però mai he abaixat els braços".

La seva condició de cedit fa que el seu futur sigui incert, i encara que admet que no és gaire de "pensar en el futur" a la pregunta de si continuaria al Barça, la seva resposta és contundent: "Sí. Soc molt feliç aquí, la meva família està bé. M'encanta el Club, la gent, el vestidor és 'tremendo' i estic molt content". En tot cas, la seva adaptació ha estat molt bona. Ho ha estat amb Xavi, a qui ha qualificat de “fantàstic" i ha afegit: "Entén bé els jugadors i el que és representar el Barça, estem amb ell". I també amb el Club, ja que és un assidu al Palau Blaugrana, veient partits de les diferents seccions, com ahir mateix gaudint de la victòria al Clàssic de bàsquet. "Sempre he estat molt lligat als esports, en general. Des de petit el meu pare m'ha portat a diferents partits. Els ambients al Palau són espectaculars i m'agrada anar-hi quan puc".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut