Joao Félix, camí de les seves millors xifres

Joao Félix, camí de les seves millors xifres

El davanter suma 9 dianes i 6 assistències, l'última contra el Las Palmas, i ja supera les 5 que va fer amb l'Atlètic de Madrid les temporades 20/21 i 21/22

João Félix segueix sent important en els esquemes de Xavi Hernández i contra el Las Palmas va tornar a ser determinant. Perquè seva va ser l'assistència de gol a Raphinha, en l'acció que va decidir el partit, i va sumar-ne una més al seu caseller particular. 

En total en porta 6 amb la samarreta del Barça, una més de les que va fer a l'Atlètic de Madrid les temporades 2020/21 i 2021/22, quan va assolir el seu millor registre en aquesta faceta del joc. 

El millor registre golejador, també a tocar

A més a més, João Félix està a només un gol d'igualar els seus millors registres ofensius amb l'Atlètic de Madrid. El davanter va marcar 10 gols en aquelles mateixes temporades 20/21 i 21/22, en 40 i 35 partits respectivament.

Aquest curs amb el Barça porta 9 gols en 35 partits, l'últim precisament al Cívitas Metropolitano contra l'Atlètic de Madrid. 7 d'aquests 9 gols han servit per posar per davant en el marcador el combinat culer.

ATMadrid_FCB-180
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut