El millor Clàssic al millor Palau

El millor Clàssic al millor Palau

L’afició blaugrana va impulsar l’equip cap al triomf en un Clàssic amb la millor entrada de la temporada

El Barça es va imposar al Reial Madrid (85-79) en un partit on el Palau un cop més va ser determinant i va presentar una gran imatge. 7.726 espectadors, la millor entrada de la temporada, van omplir el temple blaugrana i van empènyer l’equip a una nova victòria davant el conjunt madrileny. El president Joan Laporta va veure el partit des de la llotja presidencial i va donar suport a l’equip.

El Palau va viure una nit màgica, la comunió entre equip i afició es va viure un cop més i tant els grups d’animació com els aficionats i aficionades culers van crear un ambient espectacular.

Els jugadors del primer equip Robert Lewandoski, João Félix, Gavi, Pedri i Ronald Araujo van vibrar amb el partit i van gaudir de l’ambient increïble del Palau. A la mitja part, els jugadors van compartir una agradable estona a la llotja amb el president Laporta i amb el directiu responsable de la secció de bàsquet, Josep Cubells.

WhatsApp Image 2024-04-08 at 15.59.13

I és que aquesta temporada el Palau és més que mai un fortí per a l’equip. A l’Eurolliga els de Roger Grimau han fet la millor fase regular com a locals des del canvi de format, amb 15 victòries i tan sols dues derrotes al Palau, i a la Lliga Endesa els blaugranes sumen 11 victòries en els 14 partits disputats al Palau.

La victòria d’aquest diumenge davant el Madrid va suposar la segona victòria davant els blancs aquesta temporada al Palau Blaugrana; la primera va ser en el partit d’Eurolliga.

El Palau, un fortí inexpugnable en els Clàssics

La d’aquest diumenge és la setena victòria consecutiva del Barça davant el Reial Madrid en partits al Palau Blaugrana. Els blancs només han sumat una victòria de les seves deu últimes visites al Palau, que es mostra com un element diferencial per a l’equip davant l’etern rival.

Rècord d’entrades VIP i de facturació

L’experiència VIP del Clàssic va ser tot un èxit. Les més de 1.400 entrades VIP venudes, rècord d’aquesta temporada, van permetre als assistents viure una experiència única tan abans com després d’un partit que va suposar el rècord de facturació de la història de la secció.

Més de 1.100 aficionats i aficionades van viure l’experiència immersiva a la nova sala VIP del Museu des de tres hores abans i fins a tres hores després del partit. Els assistents van viure espectacles i actuacions en directe i, després del partit, diversos jugadors del primer equip van fer acte de presència i es van fotografiar amb l'afició. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut