Rafa Yuste:

Rafa Yuste: "Seran dos partits molt macos"

El vicepresident esportiu del FC Barcelona ha valorat el sorteig dels quarts de final de la Champions realitzat a Nyon

Després de saber-se que el FC Barcelona s'enfrontarà al PSG als quarts de final de la Lliga de Campions, Rafa Yuste, vicepresident esportiu de l'entitat, ha valorat a Nyon el sorteig, assegurant que els duels contra el conjunt parisenc seran "dos partits molt macos" i ha deixat clar l'objectiu del Club: "La nostra mentalitat és intentar passar a semifinals". Preguntat per l'estrella rival, Kylian Mbappé, el dirigent ha posat en valor els jugadors blaugranes: "Nosaltres tenim a Lamine". Tot i això, també ha demanat respecte pel PSG: "Cal respectar tots els rivals, hem de tenir molta prudència".

Un vell conegut a la banqueta del PSG

A més, a la banqueta rival hi haurà un tècnic molt conegut. Luis Enrique s'enfrontarà al Barça després del seu pas fa uns anys per la blaugrana i el vicepresident ho ha volgut recordar: "Tenen un entrenador al qual coneixem molt bé a la casa". 

Amb la tornada dels quarts de final a Montjuïc així com a unes possibles semifinals, Yuste ha demanat l'empenta de l'afició per poder aconseguir els objectius. "Hem d'entregar-nos en cos i ànima i que l'afició ens ajudi", ha dit. Cal recordar que a la tornada dels vuitens Montjuïc va presentar la millor entrada de la temporada.

Ni City ni Madrid

Preguntat pels altres enfrontaments i si s'ha sentit alleujat després de veure l'eliminatòria Reial Madrid - Manchester City, Yuste ha remarcat que "ja tindrem un Clàssic d'aquí poc", mentre que també ha explicat que ni Barça ni City volien veure's les cares "per un tema emotiu". En aquest sentit, ha assegurat que abans del sorteig s'ha fotografiat amb Txiki Begiristian, exjugador i exsecretari tècnic blaugrana.

La convocatòria de Cubarsí amb Espanya

Yuste també ha valorat la convocatòria del defensa d'Estanyol amb la selecció espanyola absoluta, assegurant que "s'alegra molt per Cubarsí", i ha posat La Masia com un exemple: "Estem projectant talents de 17 i 18 anys al món". A més, també ha volgut lloar el paper de Xavi Hernández, José Ramón Alexanco i Joan Soler, entre d'altres, per haver fet possible aquesta explosió de Cubarsí: "Sense la seva valentia no hauria tingut aquestes possibilitats".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut