Cubarsí, gran novetat de la selecció espanyola

Cubarsí, gran novetat de la selecció espanyola

Tots els culers citats amb les seves seleccions tenen compromisos amistosos menys Robert Lewandowski, que es jugarà el bitllet per a l'Eurocopa

La competició de clubs deixarà pas als partits de seleccions en els pròxims dies. L'agenda dels combinats internacionals es torna a activar amb la gran majoria de duels amistosos, mentre que la Polònia de Robert Lewandowski es jugarà la classificació per a l'Eurocopa d'aquest estiu. La gran novetat en clau de convocatòries ha sigut la de Pau Cubarsí amb la selecció espanyola absoluta. A continuació, repassem els 14 blaugranes convocats i els enfrontaments que disputaran.

La selecció espanyola, amb dos culers

La llista de Luis de la Fuente ha proporcionat la primera gran sorpresa blaugrana. Pau Cubarsí i Lamine Yamal han estat cridats pel seleccionador espanyol per disputar els amistosos contra Colòmbia (23/03 a les 21.30 hores) i contra el Brasil (26/03 a les 21.00 hores). El defensa de 17 anys ha entrat així per primer cop a una convocatòria amb la selecció espanyola absoluta després d'haver explotat amb el FC Barcelona.

 

Fermín, Fort i Guiu, amb les inferiors d'Espanya

El migcampista d'El Campillo ha sigut convocat per la selecció espanyola sub-21 per al partit amistós contra Eslovàquia el dijous 21 de març (19.00 hores) i el duel de classificació per a l'Europeu contra Bèlgica el dimarts 26 (19.00 hores). D'altra banda, Héctor Fort i Marc Guiu han estat cridats per a la sub-19 per a la Ronda Elit per als enfrontaments contra Eslovènia (20 de març, 16.00 hores), Kosovo (23 de març, 16.00 hores) i Àustria (26 de març, 12.00 hores).

Ter Stegen i Gündoğan amb Alemanya

El porter i el migcampista s'enfrontaran a dos combinats amb presència blaugrana. El 23 de març disputaran un amistós contra la França de Jules Kounde (21.00 hores), mentre que el 26 jugaran contra Països Baixos amb la baixa de Frenkie de Jong per lesió (20.45 hores).

Kounde amb França, Raphinha amb el Brasil

El defensa i el davanter també han estat cridats pels seus respectius combinats nacionals per a disputar els duels amistosos. En el cas del francès, s'enfrontarà el dia 23 de març a l'Alemanya de Ter Stegen i Gündoğan (21.00 hores) i el 26 a Xile (21.00 hores). En canvi, el brasiler jugarà contra Anglaterra (23/03 a les 20 hores) i Espanya (26/03 a les 21.00 hores).

La Portugal de João Cancelo i João Félix

El país portuguès també tindrà blaugranes a les seves files durant la finestra internacional. Els Joãos estaran a disposició del tècnic nacional per a diputar els partits del dia 21 de març contra Suècia (20.45 hores) i del 26 contra Eslovènia (20.45 hores), tots dos amistosos.

L'Uruguai crida a Araujo i Dinamarca es queda sense Christensen

El central uruguaià també estarà amb la seva selecció durant l'aturada internacional. El blaugrana disputarà dos duels amistosos: contra la selecció del País Basc (23/03 a les 20.00 hores) i Costa d'Ivori (26/03 a les 20.30 hores). Pel que fa a Christensen, la lesió soferta durant l'escalfament previ al partit contra l'Atlètic de Madrid ha provocat que no pugui viatjar amb la selecció per als partits amistosos contra Suïssa (23/03 a les 20.00 hores) i les Illes Fèroe (26/03 a les 20.15 hores). Jacob Rasmusen, del Brondby, ocuparà el lloc del defensa del Barça.

La Polònia de Lewandowski 

Finalment, qui més té en joc en aquesta finestra internacional és Lewandowski. El polonès no va poder certificar la presència en primera instància del seu combinat nacional per a l'Eurocopa d'aquest estiu i en aquesta jornada tindrà una nova possibilitat de fer-ho a la repesca. Polònia jugarà contra Estònia les semifinals (dijous 21 de març a les 20.45 hores), i si guanyen, es jugarien la classificació a la competició europea de seleccions el pròxim dimarts 26 contra el guanyador de l'altra semifinal, Gal·les-Finlàndia.

Mika Faye, amb l'absoluta de Senegal

Una altra lesió ha influït en la convocatòria d'un central del Barça. En aquest cas, però, a favor dels interessos del jugador blaugrana. Amb la caiguda de Fodé Ballo-Touré (Fulham), Aliou Cissé, seleccionador senegalès, ha convocat el jove central del Barça Atlètic, Mika Faye, que farà el seu debut amb la selecció absoluta del Senegal. Els 'lleons de Teranga' s'enfrontaran al Gabon (22/03 a les 20.30 hores) i a Benín (24/03 a les 20.30 hores).

Jaume Cuéllar, amb Bolívia

El davanter del Barça Atlètic ha estat convocat amb la selecció absoluta boliviana per als dos partits amistosos que jugarà el combinat sud-americà. Bolívia disputarà els duels contra Algèria el 22 de març (22.00 hores) i el 25 contra Andorra (22.00 hores).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut