La tornada contra el Nàpols, la millor entrada de la temporada a Montjuïc

La tornada contra el Nàpols, la millor entrada de la temporada a Montjuïc

Fins a 50.301 aficionats van pujar a la muntanya màgica per veure la classificació del FC Barcelona per als quarts de final de la Champions

El FC Barcelona ja es troba als quarts de final de la Lliga de Campions. La tornada dels vuitens contra el Nàpols era considerada una final i l'afició va respondre de bona manera. Fins a 50.301 aficionats van acostar-se a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, la millor entrada de la temporada. En el partit més important del curs, els seguidors blaugranes van acudir a la muntanya màgica de Montjuïc per animar a l'equip i Xavi Hernández només va tenir paraules d'agraïment: "El públic ha estat de deu". La rebuda abans del duel contra el conjunt italià ja va ser multitudinària. Els voltants de l'estadi respiraven l'emoció de la Champions i el Lluís Companys va viure la seva primera gran nit europea.

La Champions li treu la corona al Clàssic

Fins ara, la millor entrada de la temporada era del Barça-Madrid de Lliga del 28 d'octubre de l'any passat. 50.112 aficionats van gaudir del Clàssic dels Rolling Stones, malgrat que els de Xavi no es van acabar emportant la victòria. Era l'únic duel on Montjuïc havia arrabassat la xifra dels 50.000 espectadors, però la final europea contra el Nàpols l'ha acabat avançant per ben poc. Després d'aquests dos enfrontaments transcendentals, l'Estadi Olímpic Lluís Companys també ha tingut una bona entrada en alguns partits. Els duels de la competició domèstica contra Vila-real i Betis van acollir 46.229 i 45.055 espectadors respectivament.

FCB_Oporto-034

El top-5 el tanca el que fins ara havia estat el partit més important de la temporada a Europa. El Porto va visitar Barcelona i els blaugranes necessitaven guanyar tant sí com no per assegurar la classificació als vuitens de final de la Lliga de Campions. Fins a 43.533 aficionats van acudir a Montjuïc per celebrar la tornada del Barça a les següents rondes de la màxima competició continental.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut