La primera Lliga per a 15 jugadors blaugranes

La primera Lliga per a 15 jugadors blaugranes

Han estrenat el palmarès lliguer de culer futbolistes com Gavi, Araujo i Pedri, o Lewandowski i Kessie, que han repetit trofeu regular després d'alçar-lo la temporada passada amb altres equips

Aquesta Lliga 2022/23 serà un títol recordat i especial per a 15 culers. Protagonistes d’aquesta història d’èxit, ja que han estrenat el seu palmarès lliguer amb el FC Barcelona. Només cinc integrants del primer equip no apareixen en aquesta nòmina. Reflex de joventut, talent barrejat amb experiència contrastada. Una combinació perfecta per fer esclatar el confeti per primera vegada per aquests barcelonistes...

Araujo 

Un dels baluards d’aquesta Lliga des de la indiscutibilitat en l’eix de la defensa configurada per a Xavi. El defensor uruguaià, que va arribar al Club l’estiu del 2018 i s’ha nodrit de coneixements culers des de La Masia, enalteix el seu caràcter competitiu i lluitador obrint el seu llistat lliguer. 

Christensen

Personificant l’elegància des de la posició de central, el danès ha enamorat a propis i estranys en aquest torneig. Amb el número 15 en la seva primera temporada al Barça, ha afegit un nou trofeu domèstic. Perquè en la seva etapa en el Chelsea reflecteix una Premier League. 

Marcos Alonso 

Mostrant solvència defensiva i seguretat en la construcció del joc, el 17 s’ha desenvolupat de la posició de lateral esquerra a la de central. És el segon títol de la regularitat que podem trobar al seu palmarès, ja que va alçar una Premier League amb el Chelsea el curs 2016/17.

Kounde

En la seva quarta campanya al torneig, el francès ha sumat la seva primera Lliga com a barcelonista. Ocupant la demarcació de lateral dret, Kounde serigrafia el seu nom amb pas segur des de la rereguarda. 

Eric Garcia 

Ingressat a la Barça Escola l’any 2008 i criat a La Masia fins al 2017, el jugador de Martorell enganxa la seva primera Lliga amb el FC Barcelona en una campanya on ha ocupat la posició de central i també, la de mig centre. Anteriorment, ja havia escrit una lliga anglesa amb el Manchester City. 

Balde 

Jugador jove amb molt present i futur. Format a La Masia, ha ocupat la titularitat del lateral esquerre exhibint qualitat, força, físic i velocitat. Tenint edat de juvenil de primer any i fitxa del Barça Atlètic ha estat una peça clau en aquesta consecució de la Lliga. 

_GP24470

Pedri 

Pur talent i màgia al mig del camp blaugrana, és un dels guies de l’elenc de Xavi. Després de meravellar per segona temporada consecutiva a l’Spotify Camp Nou, el de Tegueste s’ha apoderat de la primera Lliga i ha enaltit el lema La Lliga és nostra. El futur també.

Kessie 

És un dels dos futbolistes de l’actual plantilla que ha aixecat una lliga per segona temporada consecutiva. Després de guanyar la Serie A amb el Milan el curs passat, el President ha revalidat trofeu al seu palmarès, però ara amb el Barça i amb el títol estatal. Demostrant treball i compromís ha quallat una bona temporada on ressalta el seu gol victoriós contra el Reial Madrid a l'Estadi

mini_KESSIE

Frenkie de Jong

Peça fonamental en el mig del camp del Barça en la seva quarta campanya al Club. Control, ritme i desequilibri són algunes de les virtuts que ha aportat l’holandès en la primera posició culer. És el segon trofeu lliguer que acumula en el seu historial, ja que prèviament havia obtingut l’Eredivisie 2018/19 amb l’Ajax

Gavi 

La passió del migcampista andalús també ha estat primordial en aquesta Lliga. Figura que ha contagiat d’energia i treball la medul·lar barcelonista, és un dels altres representants de La Masia que s’ha alçat amb el seu primer guardó lliguer. Una alegria palpable que arriba després de ser indispensable des del curs passat en els esquemes blaugranes tot i la seva joventut

GAVI ESCUT

Lewandowski

El davanter polonès té una relació d’amor amb les Lligues, un palmarès brutal. Perquè és el seu novè trofeu lliguer consecutiu com a futbolista. Amb el FC Barcelona, a ritme de gols i en plena lluita per al Pitxitxi, el 9 culer ha estrenat el seu palmarès de Lliga espanyola. Però amb el Bayern de Munic va proclamar-se campió vuit vegades seguides; de 2014/15 a 2021/22. Un autèntic depredador de dianes i de lligues! 

Ansu Fati 

El número 10 del Barça ha assaborit el seu primer confeti lliguer en una temporada que ha estat centenari com a culer. Una distinció en el seu palmarès replet de rècords de precocitat. Amb 20 anys ha estat el tercer blaugrana a assolir aquesta xifra de 100. 

Ferran Torres

En el seu segon curs com a culer, el valencià ha engrandit el seu palmarès lliguer. Sent decisiu amb el seu gol contra l’Atlètic de Madrid a l’Spotify Camp Nou, l’11 ha estampat el seu nom per primera vegada al guardó.  Cal destacar que ja ho havia fet en dues vegades a la Premier League amb el Manchester City. 

 

Raphinha 

Després de passar per Brasil, Portugal, França i Anglaterra, ha arribat la seva primera lliga a Can Barça. Oferint assistències, gols i treball des de l’extrem, Raphinha ha donat moltes alegries a l’afició en el seu primer any de blaugrana. 

Iñaki Peña

El seu camí de La Masia a l’Spotify Camp Nou ha quedat enaltit amb Lliga en el seu primer any amb fitxa de primer equip. 

Una llista es fa extensible si mirem els casos d’Arnau Tenas, Pablo Torre, Lamine Yamal, Chadi Riad, Aleix Garrido, Ángel Alarcón, Memphis, Bellerín i Aubameyang. Tots ells participants d’un Barça campió de Lliga per 27a vegada a la història.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut