PRÈVIA | Barça - Sevilla: Seguir amb el ritme victoriós a l'Spotify Camp Nou

PRÈVIA | Barça - Sevilla: Seguir amb el ritme victoriós a l'Spotify Camp Nou

Els blaugranes porten una ratxa d'imbatibilitat de deu partits a la Lliga, amb nou triomfs i un empat

El Barça vol continuar sumant de tres en tres. Després de tancar la primera volta de la Lliga amb 50 punts, els campions d'hivern arranquen el segon tram lliguer amb la visita del Sevilla a l'Spotify Camp Nou

El segon rival sevillà de la setmana, el triomf contra el Betis va obrir els duels davant els equips de la capital andalusa, també testarà la ratxa d'imbatibilitat blaugrana. L'elenc de Xavi acumula deu partits seguits sense perdre a la competició domèstica: nou victòries i un empat. Un camí dolç que s'enalteix amb la consecució de la Supercopa i les victòries a la Copa del Rei. 

Els precedents de clar color blaugrana 

Fa 20 anys que el Sevilla no guanya a l'Estadi en Lliga. Ens hem de remuntar a la temporada 2002/03 per trobar la darrera derrota dels blaugranes contra els hispalenses al Camp Nou. Des de llavors, tres empats i 16 victòries barcelonistes. L'última, el curs passat amb gol d'un estel·lar Pedri. El migcampista canari és d'un dels pilars del Barça de Xavi; també en la faceta atacant, ja que aquesta campanya és el segon màxim realitzador culer. 

El conjunt de Jorge Sampaoli

L'elenc de Nervión aterra a Barcelona en estat de pujada. Després de la derrota al camp del Girona, ha sumat dues victòries consecutives que li han permès sortir de les posicions de descens, i situar-se en la 13a plaça. Una temporada irregular dels blancs-i-vermells que els ha instal·lat en posicions baixes de la taula durant la primera volta. 

Rafa Mir, Óliver Torres i Erik Lamela són els màxims anotadors del Sevilla en Lliga. Uns homes amb qualitat ofensiva que estan acompanyats d'altres figures de perill ofensiu, com el mundialista En-Nesyri o l'exblaugrana Rakitić. Així doncs, la defensa de rècord del FC Barcelona haurà de vigilar de prop aquestes armes de l'equip de Sampaoli. Un tècnic argentí que mai ha guanyat el Barça en Lliga. 

D'aquesta manera, els precedents són favorables al Barça en aquest nou partit de Lliga. Però, els culers no deixaran espai a la relaxació i sortiran a l'Spotify Camp Nou concentrats per seguir amb el ritme triomfal. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut