Betis-Barça: El líder no afluixa (1-2)

Els blaugrana tornen de Sevilla amb els tres punts gràcies als gols de Raphinha i Lewandowski, si bé els locals han retallat diferències en un gol en pròpia en el tram final

Tres punts més. El Barça segueix sumant de tres en tres i la visita al Benito Villamarín no ha estat una excepció. Un partit dominat pels blaugrana i que fins a la segona meitat no han arribat els gols per als de Xavi Hernández. Les dianes de Raphinha i Lewandowski han encarat el triomf per als culers, tot i el gol en pròpia de Kounde en una acció desafortunada (1-2).

Domini blaugrana

Un partit que ha començat amb el domini de les ocasions ofensives per part dels blaugrana. Lewandowski i Pedri han estat els dos futbolistes barcelonistes més actius en els primers compassos en uns grans minuts del Barça, molt actiu. Alhora, els blaugrana no han fet concessions en defensa i ha evitat qualsevol opció d'empat local. Un xut de Canales dins l'àrea l'ha blocat perfectament Kounde en una gran ocasió per al conjunt andalús.

Un gol de Raphinha no ha pujat al marcador perquè l'àrbitre ha considerat que estava en fora de joc, mentre el Betis tocava la pilota amb calma. Una primera meitat en què Pedri ha ofert un recital de joc i control de pilota, alhora posant a prova la defensa i la porteria del Betis. Gavi, que aquest dimecres estrenava el dorsal 6, ha protagonitzat la darrera ocasió culer de la primera meitat. La pilota ha sortit desviada pel pal esquerre de la porteria de Rui Silva.

Arriben els gols

Al Barça només li faltava el gol després del bon desplegament de la primera meitat. Però els primers compassos de la segona meitat han estat molt bons, amb intensitat i bones sensacions. Ter Stegen ha evitat el gol del Betis en un xut de Fekir als 10 minuts de la represa. I finalment ha arribat el 0-1. Als 65 minuts de joc Raphinha ha aprofitat una bona assistència de Balde des de la banda esquerra per fer justícia. Bons minuts del Barça, ara amb Lewandowski com a protagonista. El davanter culer seguia buscant el gol fins que la insistència ha tingut premi. Als 80 minuts de joc el polonès situaria el 0-2 aprofitant una assistència d'Araujo. Una diana que encarrilava els tres punts per als culers.

En una jugada embolicada Kounde ha acabat enviant la pilota al fons de la porteria de Ter Stegen. Una acció desafortunada que ha tornat a situar el Betis amb opcions en el partit. Uns darrers minuts en què el conjunt andalús ha apretat per aconseguir l'empat. Però sense fortuna, ja que el Barça ha sumat el triomf. Una victòria que deixa als blaugrana amb 50 punts dels 57 possibles. I tanca així una primera volta amb nota molta alta.