50 punts per tancar la primera volta

50 punts per tancar la primera volta

El FC Barcelona es planta a l’equador de la Lliga havent assolit 16 victòries, dos empats i una única derrota

El Barça de Xavi avança a tot gas. Disputades les 19 primeres jornades de Lliga, el conjunt blaugrana suma 50 punts i va a ritme de signar una temporada de 100, després d’haver assolit 16 victòries, dos empats i una única derrota en aquest primer tram de curs. 

La primera volta del FC Barcelona ha estat realment notable. Després de patir una primera ensopegada en la jornada inaugural contra el Rayo Vallecano (0-0), l’equip va encadenar set victòries consecutives en què només va encaixar un únic gol en contra. Tot seguit va produir-se l’única derrota fins al moment, el 3-1 al Santiago Bernabéu, abans de tornar a encadenar cinc victòries seguides -novament encaixant un únic gol en contra- fins a l’aturada mundialista.

Des de llavors, un empat contra l’Espanyol i un mes de gener immaculat amb quatre victòries consecutives sense cap gol en contra. Per rematar la primera volta, el Barça ha inaugurat el mes de febrer amb un nou triomf al Benito Villamarín.

El Barça, el rei de les primeres voltes

Signar 50 punts en una primera volta té un mèrit inqüestionable. De fet, el FC Barcelona és l’únic equip que ho ha aconseguit al llarg de la història de la competició. En els últims 15 anys, però, és una fita que el Barça ha assolit fins a sis cops: amb el Barça de Tito Vilanova (55 punts a la temporada 2012/13), amb Josep Guardiola (52 punts a la 2010/11), amb Ernesto Valverde (51 punts a la 2017/18), el primer any amb Guardiola (50 punts a la 2008/09) i amb el ‘Tata’ Martino (50 punts a la 2013/14). I ara, sota les regnes de Xavi Hernández.

Sis victòries consecutives al Villamarín

Amb la victòria assolida aquest dimecres el FC Barcelona ha encadenat un total de sis victòries consecutives al Benito Villamarín. Els blaugrana s’han convertit en el primer equip en fer-ho en tota la història de la competició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut