Lewandowski torna a Munic

Lewandowski torna a Munic

El davanter polonès torna a Munic, on va defensar la samarreta del Bayern durant vuit temporades, convertint-se en una de les grans llegendes del club bavarès

Aquest dimarts els homes de Xavi Hernández visitaran Munic per enfrontar-se al Bayern Munic en la segona jornada de la fase de grups de la Champions League. El partit serà especialment emotiu per a un futbolista culer: Robert Lewandowski tornarà a la que va ser casa seva durant vuit temporades.
 
L'ariet polonès va defensar la samarreta del gegant muniquès en 375 ocasions, convertint-se en una de les grans icones del club i trencant gairebé totes les estadístiques golejadores establertes a Alemanya.

Un llegat inigualable

Lewandowski va arribar a la capital bavaresa l'estiu de 2014. Ho va fer un cop finalitzat el seu contracte amb el Borussia Dortmund i, a Munic, es va adaptar ràpidament. El polonès acabaria celebrant fins a 344 gols per als bavaresos i sent campió de les vuit Bundesligas que va disputar com a jugador del Bayern, sent el màxim golejador de la competició en sis d'elles.

Lewandowski 6


 
A més del gran èxit al campionat domèstic, Robert també conquistaria 5 supercopes alemanyes, tres copes d'Alemanya, una Champions League, una Supercopa d'Europa i un Mundial de clubs amb els de Munic. Uns títols col·lectius en els quals el polonès va tenir un gran pes com reconeixen diverses distincions individuals com poden ser molts trofeus de màxim golejador en diferents competicions, dos trofeus FIFA The Best (2020, 2021) com a millor futbolista de l'any i un premi al millor jugador de l'any de la UEFA (2020).

El gol a les venes

Sortir del seu territori de caça no sembla afectar a Lewandowski. La seva arribada a Barcelona no l'ha privat de continuar fent el que millor fa: marcar gols. Lewandowski ha començat la temporada de la millor manera, fent el millor debut golejador del segle XXI a la Lliga marcant sis gols en cinc jornades. A Champions tampoc ha baixat el seu ritme anotador, ja que en la primera jornada contra el Viktoria Plzen (5-1) va anotar un hat-trick. Té el gol a les venes.

portada lewan

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut