Lewandowski, el millor debut golejador del segle XXI a la Lliga

Lewandowski, el millor debut golejador del segle XXI a la Lliga

El davanter blaugrana acumula sis gols en cinc partits a la competició domèstica firma el millor inici golejador d'un debutant

Lewandowski porta el gol a la sang. I al Barça ho està demostrant des del primer dia. Amb sis gols en cinc partits de Lliga el davanter blaugrana s'està erigint com el gran referent ofensiu dels de Xavi en aquest inici de temporada. Uns registres que suposen el millor inici golejador d'un jugador debutant a la Lliga el segle XXI.

Fins al moment André Silva tenia el rècord de sis gols en sis partits amb el Sevilla el 2018. Per tant, amb un partit més que el davanter culer. Lewandowski ha aterrat amb força al Barça i a la Lliga. I els seus números ho corroboren. Pitxitxi de la competició domèstica -amb un partit més que altres jugadors- i també màxim golejador de la Lliga de Campions després del hat-trick davant el Viktoria Pilsen que li va valdre l'MVP del matx. 

Aquest dimarts el davant culer tindrà una nova oportunitat per seguir fent història, en aquest cas a la Champions i contra el seu exequip, el Bayern de Munic. Cal recordar que Robert Lewandowski és el jugador que més gols ha marcat a la competició europea entre les últimes tres temporades i l'actual. Amb el hat-trick que va fer en el debut europeu com a culer, el seu sisè a la Champions League i el seu primer amb la samarreta blaugrana, el futbolista polonès acumula 36 gols en els últims 27 partits de Lliga de Campions que ha disputat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut