Barça – Viktoria Pilsen: Exhibició també a Europa (5-1)

Barça – Viktoria Pilsen: Exhibició també a Europa (5-1)

Els homes de Xavi Hernández brillen en la seva estrena a la màxima competició europea amb una espectacular maneta

Europa ja coneix el Barça de Xavi. Els blaugranes han iniciat la Champions League 2022/23 amb una incontestable victòria davant un Viktoria Pilsen que no ha tingut cap opció en cap moment (5-1). Robert Lewandowski, MVP del partit amb un impressionant hat-trick, ha tornat a ser el protagonista d’una nova golejada blaugrana, completada per Franck Kessie i Ferran Torres.

Des de ben aviat, amos i senyors del duel

Decidits a anar a totes des del xiulet inicial, el FC Barcelona ha començat el duel amb el vent de cara. Sense deixar respirar al Viktoria Pilsen, relegat a la seva pròpia àrea en tot moment, els blaugranes s’han avançat en el marcador gràcies a una diana de Frack Kessie, autor del seu primer gol com a blaugrana en aprofitar una bona assistència a l'àrea de Kounde generada per una centrada de Dembélé des del córner dret de l’àtac barceloní (1-0, min 13). 

L’home gol torna a aparèixer

Un cop oberta la llauna, qui ha pres el protagonisme de les càmeres ha estat l’àrbitre Visser, assenyalant un penal favorable als visitants. Tanmateix, el VAR ha avisat l'àrbitre, que ha corregit la seva decisió per donar lliure directe favorable als culers. Així doncs, superat aquest esglai, els de Xavi s’han tornat a carregar d’energia i, a través d’una màgica rematada de Lewandowski des de fora de l’àrea, han ampliat diferències (2-0, min 34).

Ara bé, el moviment en l’electrònic no s’ha aturat amb el 2-0. Els txecs no estaven disposats a assumir un paper  d'espectadors durant els 90 minuts i, a poc a poc, han anat agafant confiança per tirar amunt les seves línies i trobar l’anhelat  gol amb una rematada de Sykora impossible d’aturar per Ter Stegen (1-2, min 44)

Tot i això, la resposta dels barcelonistes no ha tardat a arribar. Els de Xavi han posat sobre la taula tot el seu caràcter i la connexió Dembélé – Lewandowski s’ha encarregat de posar l’avantatge amb dues dianes abans del descans, amb un gol generat per una assistència al segon pal del francès i una rematada del polonès (3-1, min 48).

Ferran s’uneix a la festa

Després del pas pels vestidors, el Barça ha passat a un pla de partit més conservador. Intentant controlar els contraatacs txecs a través de llargues possessions, el duel ha navegat en un context còmode per als locals. Tot i això, les ocasions han continuat caient de banda dels culers i Robert Lewandowski ha sumat el seu hat-trick amb un xut col·locat des de la distància que ha fet esclatar de rauxa a els 77.441 espectadors aplegats a les graderies de l’Spotify Camp Nou (4-1, min 67).

Ferran Torres ha posat la cirereta del pastís i ha arrodonit la festa culer amb una espectacular rematada a la mitja volta precedida d’una nova assistència d’Ousmane Dembélé que ha posat el punt final en l’apartat golejador a un partit dominat des del primer  per als barcelonistes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut